Ensi lauantaina Merenojan koulun liikuntasalissa kilpailevat näiden ikäluokkien tyttönostajat ja sunnuntaina on poikien vuoro.

Tyttönostajia lauantaille löytyy 45 kappaletta ja sarjan 45 kiloa ehdoton ennakkosuosikki on LoVen Tessa Pajunpää molempiin ikäryhmiin.

T17v/64kg sarjaan löytyy kolme piirimme nostajaa. Junkkarien Katri Kyösti ja Elisa Jäppinen hakevat omiaan ennätystuloksiaan kisassa ja sijoitusennuste on 5-7.

Sarjavoitosta kamppailevat RK:n  Vilma Rättyä ja OAK:n Kaisa Rautio. Kaisan ollessa hienoinen ennakkosuosikki keskipallille.

T17v/71kg sarjan ehdoton ennakkosuosikki on Keravan Bodonoksen Janette Ylisoini ja todennäköinen kakkonen RK:n Gerta Jürgenson, ellei sitten Lohja Liftingin Minni Hormavirta pääse Gertaa yllättämään.

Sunnuntaille nostajia löytyy osanottajalistoilta 37, joista kolme Kalajoen Junkkaria. Juho Kyösti tulee todennäköisesti ottamaan hopeamitalit sarjassa p17/67kg ja sarjassa p15/81kg Julius Viion sijoitusennuste on sama. Sarjaa alempana Juliukselle olisi tarjolla todennäköinen mestaruus 15-vuotiaissa ja hopea 17-vuotiaiden ikäryhmässä.

P17v/89kg sarjassa Miro Manderbackalle ei löydy muuta vastustajaa kuin rauta, ellei sitten sarjaa alempaa tule haastajia mukaan kisaan.

Kaikki ilmoittautuneet:

Nostajat voivat vaihtaa sarjaa SuomiSportissa, samoin kuin entry-tulostaan ja sarjanvaihtoaika päättyy ensi torstaina klo 18.

IMG_4485%20%282%29.jpg

Gertan ja Vilman valmistavat treenit kohti oman ikäluokan SM kisoja ovat sujuneet hyvin Tokolan Tallilla uuden valmentajan Milko Tokolan valvovan silmän alla.