Zulfiya Chinshanlo ja Liao Hui. Varsinkin Zulfiyalla oli aihetta hymyyn kotikisoissaan. Kaksi työnnön ME-nostoa putkeen 133 ja 134.  Liao puolestaan tempaisi kuusysin ennätysraudoiksi 166 kiloa.

Kukkosen Sinin tempaukset ehdin katsella aamuvarhain viiden jälkeen ennen töihin lähtöä. Parkanon nostaja onnistui kisassaan hyvin ja pystyi oman tasonsa säilyttämään vaikka joutui Suomen aikaan suorastaan aamuyöstä jo lavalle.

Aikaeroahan Kazakstanissa on Suomeen verrattuna -4 tuntia. Eilen katselin kartalta kuinka kaukana tuo Almaty oikein on. Google-Maps kertoi kilometrejä kertyvän vähän reilut 5000 kilometriä ja teoreettinen ajoaika olisi Rautiosta 66 tuntia kisakaupunkiin. Venäjän ja Moskovan kautta kulkisi reitti pääosin.

Eli jos lauantaiaamuna kello kuusi olisin lähtenyt, niin määränpää häämöttäisi periaatteessa jo keskiyön tietämissä tänään Suomen aikaa. Tosin heti alkuunsa olisi joutunut Parikkalassa pitämään vähän taukoa.

Raution sali oli jälleen illalla  "loppuunmyyty" ja tekemisen meininki kovalla tasolla kuten aina. Myös S.T:n viimeistelyt Tatun nostoihin olivat onnistuneet tänä iltana Oulussa.

003.jpg

004.jpg