Bambuserin tekniikka ei silmää eikä korvaa hivele, mutta sen verran sen kautta näki sekä kuuli että Minna ja Miika olivat tämän päiväiset kalajokiset tähdet lavalla. Minnalle triplahopeat omilla ennätyksillä kuusysistä tuloksin 72+85 ja tempaus on samalla naisten pe tuohon sarjaan.

Myös Miika teki oman tempausrekkansa ja piiriennätystuloksen tähän lajiin voittaessaan satavitoset kovilla tuloksilla 157+200. Kaksnollavitonen ei vielä lähtenyt matkaan, mutta jospa se vaikka Vihtavuorella pamahtaisi. :-)

Onnea kovasti ja paljon molemmille naapuriseuran nostajille.

Kisailijoista lavalla nähtiin tänään Rebekka ja Pirjo. Nanni oli superin nelonen tuloksin 51+64 ja Pirjo lähes harjoittelematta kuusysin vitonen tuloksin 51+69. Patekin oli käynyt puntarissa, mutta lavalla ei miestä tällä kertaa nähty.

Kasiviidessä mukana LoVen Kimmo Keisala ja ysinelosissa alokas Heikkinen. Tulospalvelu muisteli Kimmon tehneen tulokset 105+135 ja Janin 115+145. Tarkennetaan noita lukuja tarvittaessa ja eihän kaikki tieto mikä netissä on ja liikkuu ole muutenkaan välttämättä totta. Keisalan tulos vähän parani lukemiin 106+137. Yhteistuloksessa Kimmo mukavasti viides ja lajeissa kuudes. Jani myös SM-vitonen niin yht:ssa kuin työnnössäkin, sekä tempauksen seiska.

Junkkarit joukkuekisan kuudes ja Kisailijat kahdeksas. Miksikähän minä näitä tähän kirjoittelen? Kaikki tuloksethan löytyvät täältä:

Yksi kisakuvakin löytyy:

089-normal.jpg