Toivottavasti pieni painonpudotus ei ole voimia vienyt. Miron parhaat tulokset sarjaan 73 kiloa ovat 82, 100 ja 180. Ne tulevat ainakin tänään parantumaan reilusti.

Sarjaan on ennakkoon ilmoittautunut 19 nostajaa ja taso on erittäin kova. B-ryhmän pitäisi aloittaa Suomen aikaa 11.15, mutta näyttää että alku vähän viivästyy, koska edellinen ryhmä on vielä kesken.

Nostot alkavat 11.40. Kisalähetystä voi seurata tästä:

B-ryhmässä mukana seitsemän nostajaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eipä näyttänyt painonopudotus nuorta Junkkaria ainakaan tempauksessa haitanneen. Varma ja rauhallinen ysikymppi aloituksessa ja sitten pääsikin haastamaan jo sijoituksessa ainakin kreikkalaista vastustajaa. Ysivitonen tuli kyllä täpärästi edestä alas, mutta seuraava nosto osuikin sitten kohdalleen ja samalla syntyy nostomuodon uusi SE-tulos:

IMG_1267%20%282%29.jpg

Työnnössä Miro joutui alkupainon 110 uusimaan. Tuomareille se kelpasi, mutta Jury oli eri mieltä. Toisella jämäkkä paikko ja viimeisellä puhtaasti ylös 114 kiloa.

Todella hyvää ja miehekästä tekemistä: 97 SE p17v+114=211 kiloa. Lopullinen sijoitus selviää A-ryhmän nostettua.

Miron kommentit kisan jälkeen:

”Tämä oli tärkeä kokemus, ekaa kertaa olen ulkomailla ylipäätään ja jäin vähän ihmettelemään, kun ei jännittänyt yhtään. Valmistautuminen meni viimeisellä viikolla todella hyvin, sitä aikaisemmin oli vähän alaselkä vaivannut. Kisalavan kirkkaus yllätti ja sytyin vasta viimeiseen tempaukseen, kun ekat nostot tuntuivat aika löysiltä. Rinnalleveto ei oikein kulkenut ja ote vähän lipsu ja käsi pumppasi. Voimaa kyllä on ja ei muuta, kun lisää treeniä”.