Piirinmestaruuskisaan on ilmoittautunut 25 yli 35-vuotiasta nostajaa ja lisäksi kansalliseen kisaan 10 nostajaa, joista kuusi Alppilan Puntti-Weikoista.

Punnitus alkaa Lohtajalla kello yhdeksältä ja kisa kello 11. Piirin- ja Suomen-ennätyksiä on luvassa ja muutama Masters nostaja lisää saataneen myös kisakelpoiseksi Jyväskylän lavalle.

IMG_4020%20%282%29.jpg

Oma Masters ura alkoi vuonna 1991 ja silloin nostajien titteli oli Ikämiehet.  Mitalissa oli tuolloin teksti: "SVUL:n Keski-Pohjanmaan piiri."

Aika pian nimitys muuttui veteraaneiksi. 90-luvun puolessa välissä jaettiin parin vuoden ajan maakuntamitalia tekstillä "Keski-Pohjanmaa."

Mitalien tekstiksi vaihtui seuraavaksi Keski-Pohjanmaan Urheilu ja aika lailla 2000-luvun alusta alkaen on jaettu KepLin mitaleita. Näätä on kulkenut palkinnon matkassa koko tämän ajan minkä itse olen ollut mukana. Sitä en tiedä onko se ollut kunniapaikalla koko K-P:n urheiluhistorian ajan.

Itsellä on tapana kerran vuodessa käydä eräänlainen muistojen matka noiden mitalien parissa latomalla ne aikajärjestykseen levälleen.