Lauantai päivän saldona Äänekosken kisoista oli  seurallemme vain yksi pistesija. Lavalla hääräsin ihan itse ja 13. SM-kisani tuotti sijoitukseksi tuon ikävähkön nelossijan. Pe-romut sentään pakersin seiskaseiskaan ikäryhmään M4, tuloksilla 77+93=170. Lisäksi veteraanien MM-raja rikkoutui tuolla tuloksella ja se lämmitti mieltä niin paljon, että palkitsin itseni jäätelöannoksella kisan jälkeen. Kokonaisuutena kisareissu oli myös niin antoisa ja mieleenjäävä, että sitä kun vanhana muistelen niin luulenpa että potkaisen Reinot jalassa keinustuolin niin kovan kyytiin että lennän selälleni mukkelis makkelis, niin kuin kävi kisaryhmäni keskituomarille, kun ihan vaan vähän karkasi työntöraudat käsistä.

 Tänään oli tahti toinen ja neljästä nostajastamme kaikkien päivän kunto ja  muutkin asiat osuivat hienosti kohdalleen ja tuloksena tosiaankin neljä ykkössijaa. Pirjo aloitti mestaruusjahdin sarjassa N1/69kg ja voittotuloksessa 55+67=122  tempaus ja työntö ovat uusia pe-tuloksia. Pirjo saalisti samalla myös seuramme 200. arvokisamitalin.

 Hannu jatkoi menestyksekästä uraansa SM-lavalla viimeistä kertaa ryhmässä M3. Tiukka painonpudotus kuusysiin kannatti ja  voittotulos kirjattiin pöytäkirjoihin lukemin 74+87=161.

 Markku ei Kauhajoen Pauli-karhua säikkynyt vaan Eteläpohojalaanen sai kylmää kyytiä kun Pate kasasi sarjassa M1/105kg voittokilot 118+136=254. Pe-tulokset paranivat samalla molemmissa nostomuodoissa kilon verran ja yhteistulos tuplasti enemmän.

 Sarjassa M3/+105kg Juhku ei myöskään antanut Lohtajan Matin itseään yllättää ja miehen myöhään lauantai-iltana tekemä hyvä päätös siitä että kisaan mukaan lähtee palkittiin myös ykkössijalla tuloksin 122+125=247. Joukkuekisassa seuramme rankattiin Suomen neljänneksi parhaaksi pistein 31.     

 

1484037.jpg