Tulosta Jenna teki viiskolmosiin 48+60. Tempaus tarttui kohdilleen vasta kolmannella ja alla olivat pummit 47 ja 48. Hyvää hermojen hallintaa tiukassa paikassa jälleen kerran. Työntö kulki kaavalla 57 ja 60 jotka onnistuivat. Oma rekkarauta 63 oli tällä kertaa liikaa. Kova punttikesä monine kisoineen heijastui ehkä juuri tuossa viimeisessä nostossa.

Kuva: Jaarli Pirkkiö

mail.google.com.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korppuharkat kutsuvat seuraavaksi. Pöytäkirjaseuranta kertoo parhaiten reaaliajassa tästä eteenpäin kuinka pärjäävät Fanni, Marielle ja Rebekka iltapäivän aikana.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Me mitään korppuja tänään syöty harkkatauolla, Ulla oli leiponut mustikkamuffinsseja ja korput saivat jäädä odottamaan tulevia treenejä. Salilla tänään itseni lisäksi: Vilma, Ulla, Keijo, Mikko, Seppo ja Jukka.

004.jpg

Hyvin olivat nostaneet iltapäivän aikana sekä Fanni, että Marielle. Fannille 20-kymppisten pronssia kuuskolmosista tuloksin 56+66=122kg joista tempaus on oma ennätys. Vanhemmassa ikäluokassa Junkkari-tytön tulos riitti sijalle 4.

Marielle kesti hyvin ennakkosuosikin paineet ja Pohjois-Pohjanmaan Karhuille napsahtivat seuran ensimmäiset SM-mitalit Ruskeasuolta ja samalla tupla Suomenmestaruudet sarjassa 69 kiloa. Agbejule paransi yhteistulosrekkaansa Simon kisoista peräti kymmenellä kilolla. 65+81 olivat raudat joilla mestaruudet tiukassa kisassa heltisivät.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sitten seurataan kuinka käy Rebekan päivän viimeisessä ryhmässä. Tempauksen jälkeen ( 55kg ) sijoitus on 20-vuotiaissa toinen ja kakskolmosissa neljäs. Ja tähän väliin Jaarlin ottama kuva yhdestä tämän päivän tuomarista. ( Uusi KV2 )

mail.google.com-001.jpg

Ja Nanni korjasi kahdella perusvarmalla työntönostolla ( 62 ja 65 ) tarjolla olleen SM-mitalin palkintokaappiinsa. Superin hopeaa kakskymppisistä ja neljäs sija vanhemmasta ikäluokasta. Onnittelut Hoikankaankaan viikko sitten sotilasvalan vannoneelle tykkimiehelle tämän päivän suorituksesta. :-)

mail.google.com-002.jpg