Renellä hyvin paino hallinnassa. Pöytäkirjaan kirjattu lukemat 76,09. Myös Jere ja Samu nostavat omissa sarjoissaan, eli kasiviidessä.

Heikkisen Jani puolestaan lähtee myöhään iltapäivällä kovaan mestaruustaistoon satavitosissa Keskitalon Hannesta vastaan. Peltosen Roni oli valitettavasti jäänyt tästä sarjasta pois.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renellä olivat oman painon lisäksi myös painot hallinnassa ja huollon taktinen osaaminen myös kohdallaan ja näillä eväillä jännittävien vaiheiden jälkeen mies palkittiin 20-vuotiaissa hopeamitalilla tuloksilla 85+118. Sievin Vanhaltakirkolta lättykahveilta palatessa tuo 118 kilon mitalin ratkaissut työntö pysähdyttiin katsomaan älypuhelimesta Markkulan seurantalon kohdalla olevalle linja-autopysäkille. Siinä vaiheessa oli pronssi varmistettu, mutta sehän kirkastui myöhemmin yhdellä pykälällä. 23-vuotiaissa Renen sijoitus oli viides.

Jaarlin kuvassa Rene, Tatu ja Antti.

mail.google.com-003.jpg

Jerelle hopeaa 20-vuotiaiden kasivitosista tuloksin 105+126. 23-vuotiaissa sijoitus kuudes. Tempaus jäi Jereltä alkupainoihin ja kun ylöstyöntökunto ei ollut tänään kohdallaan niin nuoremman ikäluokan kulta karkasi Alavudelle.

Samu nosti 20-vuotiaissa varmoin ottein sijalle kuusi. Kuusi onnistunutta nostoa ja omat ennätykset kasiviiteen. ( 93+120 )

Ja pitkän kisaviikonlopun kauniiksi lopuksi Heikkisen Jani hankki Junkkareille Suomen mestaruuden satavitosissa 23-vuotiaiden ikäluokassa. Pomminvarmat tempaukset, 130, 133 ja 135. Työnnössä ensin 160 ja toisella 165. Täpärä epäonnistuminen omista rekkaraudoista 168 ei suurta kauneusvirhettä Janin kisaan tehnyt.