Molemmilla RK:n nostajilla kisa alkoi pikku hermoilulla, eli ensimmäinen tempaus etupuolelta alas ennen aikojaan. Sen jälkeen homma sujui paremmin ja Jimi paranteli yhteistulos ja työntörekkaansa kisan aikana pariinkin kertaan. ( 78, 80 ja 138, 140 ) Tempaamalla nousi ennätystä sivuava 60 kiloa. Sinclair-piste-ennätys koheni myös eikä jäänyt paljoa 180 pisteestä.

Vilma aristeli vähän toista kättään ja otti kisan varman päälle tuloksen tehden. Tempauksen avauspummin jälkeen nousi komeasti sekä 22, että 23 kiloa. Työnnössä Vilma käytti vain yhden noston, joka oli 25 kiloa. Sijoitukset selviävät myöhemmin.

Nauhan Helmi nakkasi viimeisen työntönsä jälkeen ylävitoset Isä-Timon kanssa, eikä syyttä. Tulos tänään tasan sata kiloa ensimmäisen kerran ( 45+55 ) ja todennäköisesti Juniori Cupin ykkössija 15-vuotiaissa tytöissä.

Kähtävän Jannen tulos on vielä minulta hukassa. Youtube näytti että Janne onnistui työnnössä kaikissa kolmessa nostossaan: 51, 54 ja 56. Ja korppuharkoissa mukana ollut Miika tiesi Jannen temmanneen oman rekkansa 43 kiloa, eli ennätyksiään paranteli myös Janne.

Kolmen parhaan joukkoon varmuudella selvisivät Helmi ja Jimi tämän päivän kisassa ja Helmi varmisti kokonaiskisan voiton ja Jimi myös jaetulla ykkössijalla kokonaiskilvassa, mutta tämän päivän kisa ratkaisi ja Cupin voittajaksi 15-vuotiaissa pojissa tuli Sakari Pietiläinen.

Juniori Cupin lopputulokset löydät täältä:

 

Porin%20nostajat.jpg

Ja lisää kuvia, joista kiitokset Pirjolle.

IMG_1648.jpg

IMG_1653.jpg

vilma%20ja%20jimi.jpg

Nimet%C3%B6n.jpg