Tempaustulos erinomainen satanen. Työnnössä vaikeampaa, mutta satakymppi kuitenkin tulokseksi. Mitali on aina mitali ja kaikki lasketaan kuuluu tässä vaiheessa sanoa. Onnea myös Antille seiskaseiskan pronssista. ( Joka tuli tuloksilla 115+140 )

Katselin tuossa Samin hylätyn avausnoston ( 2-1 ) Bambuserista ja suurimmat vaikeudet taisivat olla tuomareilla Juryn puhuttelun jälkeen juuri ennen S.T:n ensimmäistä työntöä. Tuomarilinjaan puuttuminen kesken kisan ei todellakaan ole hyvä asia, ellei sitten homma ole täysin karkaamassa käsistä. Toisaalta sijoituksen kannalta noston hylkäämisellä ei ollut merkitystä. Tai mistä sen tietää? :-)

Eilisissä Raution nostoissa onnistui moni muukin kuin Miika. Jenna paranteli 23-vuotiaiden pe-lukuja moneen kertaan nelikasissa työnnössä ja yhteistuloksessa. SM-rajakin jäi enää neljän kilon päähän. Tuplamestaruus Sievin tytölle tuloksin 33+43. Myös Anniina laittoi kaikki rekkansa uusiksi. Mutkalammin mopotyttö kirjautti pöytäkirjaan kuuden putken ja yli sadan kilon yhteistuloksen lukemin 46+56=102. Kaksi pm-kultaa myös Anskulle ( s.63kg ) kuin myös Nannille superista. Rebekan tulos ( 50+55 ) kertoo pienten terveysongelmien olevan kohta ohitse.

Kaikki RK:n miesnostajat löytyvät pm-tulosluettelosta sarjasta 56kg. Renellä oli hyvä työntöpäivä ja tuplamestaruuden lisäksi nuoren miehen mieltä lämmitti varmasti myös kaksi kertaa parantunut työntörekka ( 75, 77 ) Hopeaa samassa sarjassa Aleksille tuloksin 48+57 jossa puolestaan tempaus on Allun oma kisaennätys. Kisaan valmistavana treeninä edellisen päivän kova takakyykky ja penkkipunnerrukset saattoivat hieman vaikuttaa työntötulokseen. :-)  Nelosena kisassa heti Junkkari-Severin jälkeen Jimi. 9-vuotias nostajan alku esitti varmaa toimintaa lavalla ja varsinkin työntö on mennyt heittämällä eteenpäin sitten viime näkemän. Jimin tulokset olivat 18+25.

Kansallisessa kisassa mukana Pirjo sarjanaan kuusysi. Tempaustulos hyvä viisvitonen. Työntö jäi alkupainoihin ( 67 ) ja olisi se seiskakin noussut ellei kisa kuuluttaja olisi tilanteessa hieman sekoillut. :-)  Keijo tuli kisaan mukaan käytännössä suoraan puimakoneen hytistä, mutta se ei miestä hidastanut vaikka tempaus jäikin alkupainoihin 92 kiloa. Työnnössä rävähtikin sitten komeasti rautaa suorille käsille 123kg ( pe M2 / 94kg )  Piiriennätyksen makuun pääsi myös Sakke sarjassa M5 / 105kg. Työnnön alkupaino 106 kiloa takasi tuon rekan syntymisen. Tempaamalla Alavieskan mies selvitti hyväksytysti 68 kiloa.

Hektinen urheiluntäyttämä viikonloppu alkaa olla ohitse. Tänään on täysikuu ja huomenna lokakuu, niin se aika rientää. Aika riensi kellossa myös päivällä kun osallistuin numerolla 75 Kalajoki-Hölkkään Hiekkasärkkien maisemissa. Mukava ja monipuolinen reitti, varsinkin se Viitapakkain päälle nousu juosten jäi mieleen.