Ounasvaaralta ja Lapin Urheiluopistolta saapui hetki sitten hyviä uutisia. KLL:n painonnoston poikien sarjan 40 kiloa ( kisapaino 37,89 ) mestari löytyy Rahjan ala-asteelta. Tuloksin 30+41=71 Rene Markunpoika nujersi päävastuksena olleen Porin pikkukarhun yhdellä kilolla.

Sisko-Rebekka nosti kisassa myös vallan mainiosti ja hopean arvoisesti mestaruuden matkatessa tyttöjen sarjassa +63 kiloa Poriin. Tulosta Nanni kasasi 37+51=78 ja työntöhän on uusi K-P:n ennätys 17-vuotiaissa sarjassa +69 kg ja myöskin 23-vuotiaiden listat vaativat tarkistusta sarjan 75 kiloa osalta.

Myös viikon takainen naisten piirinmestari sarjasta 53 kiloa, eli Hanna Timontyttö piti Kalajoen lippua korkealla tänään samassa sarjassa. Tyttöjen mestaruus heltisi  tuloksin 37+47=84 kg ja tässä saivat myös ikäluokan N23 pe:t kyytiä.

Poikien alimmassa sarjassa ( 35kg )Junkkari- Severi on kisaillut tänään tuloksen 16+17=33kg. Sijoitus näillä romuilla oli kisojen ensikertalaisella yhdeksäs. Isoveli Santeri on paraillaan lavalla ja huomenna jatkavat vielä Kalajokisista Olli ja Jani.

------------------------------------------------------------------------------------------

Hyvin suoriutui myös Santeri urakastaan ja pronssia tuli pojalle palkaksi sarjasta 56 kg tuloksin 47+58=105kg. Työntötulos on samalla uusi pe kakskolmosiin. Ensimmäisen päivän tulokset tästä: http://www.painonnosto.fi/portal/fi/kilpailu/tulokset/?bid=761&area=2

----------------------------------------------------------------------------------------------

 ( su )Jani jatkoi tyylikkäitä esityksiään punttilavoilla ja tänään nuori Junkkari-nostaja palkittiin KLL:n kultamitalilla sarjassa 77 kiloa tuloksin 90+110=200kg. Ysin temppu, kisojen parhaat sinclair-pisteet ja ainoa 200 kilon yhteistuloksen rikkoja viikonlopun aikana Ounasvaaralla. ;-)

Turhaa matkaa Lapin porteille ei tehnyt Ollikaan. Samasta Janin hallitsemasta seiskaseiskasta Pitkäsenkylän pojalle pronssia tuloksin 69+81=150 Kg Joukkuekisassa Laiva-kaupunkimme saavutti neljännen sijan tällä kertaa.

Toisen kisapäivän tulokset: http://www.painonnosto.fi/portal/fi/kilpailu/tulokset/?bid=762&area=2