Linkki Ylitorniolle:

Pirren kisa alkaa klo 13.

Sitä odotellessa ehdit hyvin käydä katsomassa Mart Seimin tyylinäytteen takakyykystä:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pirjon kisa alkoi hyvillä kyykyillä:  117,5  122,5 127,5  Puhtaita suorituksia kaikki. :-)

Penkki: Alkupaino  57,5 onnistui. Toisella 62,5 ei noussut, mutta viimeisellä nostolla romu totteli Pirjoa Jaarlin kannustuksen siivittämänä jopa helpon näköisesti. Kahden lajin jälkeen kasassa tulos 190 kiloa ja siitä on hyvä jatkaa kohti kovia vetoja. Niistä infoa korppuharkkojen jälkeen. 

Pirjon sarja tänään noissa varustevoimanoston SM-kisoissa on N40/72kg. Käytännössä Pirre kisaa tänään kuitenkin käsitykseni mukaan klassisen voimanoston varusteilla.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja seuralla laitettiin kisastudio pystyyn kahden älypuhelimen avulla ja saimme nähdä reaaliajassa Pirjon vetävän maasta ensin 120 ja toisella vielä helpohkon 130 kiloa. Viimeisessä vedossa maasta vielä irtosi satakolmevitonen, mutta tanko oli alkuvaiheessa karannut liiaksi eteen ja rauta jäi nostamatta. Joka tapauksessa hyvä kisa, josta Pirjolle SM-hopeaa. Huomenna on vielä penkkipunnerrus omana SM-kisanaan.

004.jpg

005.jpg

Korppuharkoissa tänään mukana: Vilma, Eija, Ulla, Mikko Keijo, Seppo, Jukka, Sakke ja Pekka. Seppo tempaisi seiskakakkosen ja tuli rinnalle tässä lajissa.