..ja raudan ryskeen vaimennettua on jälkipyykin aika. Punnitukseen saapui 31 nostajaa, eli kahdeksan vähemmän kuin ilmoittautuneita, mutta hyvä määrä silti. Järjestävä seura ei ollut vieraskorea vaan vei mestaruuksia peräti 8 kappaletta, joista tytöt hoitelivat viisi ja miehet kolme.

Kisojen yksi komeimmista suorituksista oli Juhkun 120 tempaus, joka ei sitten kuitenkaan SE ollutkaan, mutta komea pe kuitenkin. Piiriennätyksiä kisassa tehtiin muutenkin useita kymmeniä peräti yhdeksän nostajan voimin. Kaikki nostajat saivat myöskin tuloksen ja useissa sarjoissa nähtiin tiukkoja taisteluita, niin mestaruuksista, kuin muistakin mitaleista. Miesten puolella jäi jakamatta vain superin pronssi, eli nostajia löytyi tasaisesti kaikkiin sarjoihin.

Kuuden putken kisassa onnistui tekemään kahdeksan nostajaa ja Hanski jatkoi omaa hurjaa kisaputkeaan - 38 pm-kisa ja jälleen mitali taskussa kotimatkalle. Raution ns:lla nähtiin myös ensimmäisen kerran 200 kiloa kisatankoon kuormattuna.

Onnittelut vielä piirimme nostajille hyvistä kisasuorituksista ja muistakaa harjoitella tunnollisesti kohti keväällä nostettavia arvokisoja.

Muita kuvia minulla ei kisasta ole, tulokset linkistä: http://www.painonnosto.fi/portal/fi/kilpailu/tulokset/?bid=1000