047.jpg

Kisalähetyksessä ja lavalla tänään Kisailijoista Jenna ja Rebekka. Sievin tyttö nosti ehkä tähänastisen uransa parhaan arvokisan, viisi onnistunutta nostoa ja omat uudet rekat molemmissa ( 48 ja 59 ) lajeissa viiskolmosiin. Työnnössä ja yhteistuloksessa syntyi samalla uudet pe:t 23-vuotiaisiin. TopTenissä Jenna ohitti Hyryn Jossun ja valmentaja-Ekin tilastotulos 107,5 kiloa on seuraavana ohituslistalla.

Jenna nosti heti ensimmäisessä ryhmässä ja Nanni puolestaan viimeisessä. Rebekka tempaisi komeasti oman ennätyksensä  62 kiloa ja sehän tiesi kolmea pe parannusta samalla kertaa ( N20, N23, N ) Työntötulokseksi jäi alkupaino 73 kiloa. 80 kiloa tuli helposti rinnalle, mutta sen jälkeen voimat loppuivat ja kisa jäi kesken. Kuvassa ( Josta kiitokset Ekille ) nuo tempauksen rekkaraudat.

DSC_0710-001.jpg

Hei, tulukaa kattoon. Täälä on Kailajärven Jaska ruutussa...... Palijokos se tempasikaan 21-vuotis syntymäpäivänään Rönnillä. Yli nelijäkymppiä se taisi olla....

046-001.jpg

Kisalähetys oli niin hyvä että kissakin sitä jaksoi seurata pitkään. Kiitokset Tampereelle komeasti toteutetusta punttiviikonlopusta. Se on moro. :-)

Kaikki tulokset: