...  Kankaanpäässä tänään. Mitalisijoja tavoittelemassa Pirjo ja Jukka. Linkki Live-lähetykseen. K-P:n punttiväki leireilee tänään Hiihtomajalla ja Heikkilän Sakkella tuli kuusikymmentä täyteen juuri tänään, josta onnittelut Alavieskan riskille miehelle.

Muita sydäntalvella syntyneitä ovat mm. torstaina 36 vuotta täyttänyt Heikki T. Niemi ja Nuutinpäivänä kolmenkympin rajapyykin saavuttanut Sami.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jukka pisti pelin jännäksi. Kaksi ensimmäistä kyykkyä alkupainosta hylättiin 2-1. Taisivat olla sentin liian vajaita. Kolmannen Jukka haki tosi syvältä ja johan kelpasi. :-)  Iltapäivän puolella lisää tietoa kisasta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tähän väliin muutama kuva Hiihtomajan leiriltä sen aamupäivän osiolta. Aika vahvasti Junkkarivoittoinen oli tuo osallistujaryhmä. Jens ja Tomi Vaasan suunnalta osoittivat kovaa asennetta ja olivat tulleet leiripäivään mukaan. Sami ohjeisti heitä aamupäivän ajan.

001.jpg

005.jpg

006.jpg

Jukka SM-nelonen tänään Kankaanpäässä.

Jukan sarja M50/93kg ja tuo nelossija irtosi tuloksin 170-105-230=505 kg. Kyykkytulos tosiaan vasta viimeisellä suorituksella. Maastavedossa 230 ensimmäisellä ylös ja 240 oli irronnut kahdesti, mutta ei ollut noussut ihan polviin saakka, josta Jukka itse arveli sen tulevan kyllä loppuun saakka. Pirjon kisa alkaa hetken kuluttua mutta seuraavaksi Rautioon omiin treeneihin, sillä pm-kisat ns. alkavat painaa päälle.

Pirjo voimaili SM-kultaa Kisailijoille. :-)

Pitkä oli Pirren kisapäivä Kankaanpäässä. Viimeinen veto, jossa oli rautaa 137,5 kiloa lähti ja nousi komeasti hetki sitten noin puoli kahdeksalta. Pirjon sarja tänään N40v/72kg. Kyykkyyn tuore mestari ei ollut täysin tyytyväinen. Aloitus 125 ok, toisessa nostossa ollut 130 hylättiin, mutta kolmannella suoritus onnistui. Penkki kulki hyvin: Kolme onnistunutta punnerrusta: 57,5, 62,5 ja 65. Kahdeksan onnistunutta suoritusta ja koko tulossarja siis 130-65-137,5=332,5 ja yhteistulos Pirjon oma ennätys. Onnea vielä kerran mestarille. Junkkarien Piia Valkonen voitti sarjan N40v/+84kg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------'

Voima puhui myös Raution salilla tänään kun kävin iltapäivällä itsekin vähän tempailemassa. Porasen Harri kokeili rajojaan maastavedossa ja sarja 5x200 kiloa oli aseenteellista ja kovaa tekemistä. Harrin mukana saliimme kävi tutustumassa väkeä tänään Perhosta asti. Ulla työnsi lupauksia antavasti 54 kiloa ja Vilmalla alkavat tangossa kiekot kasvaa suuremmiksi.

008-001.jpg