Ja kuuluu sieltä äänikin. Linkki:

Ensimmäisessä ryhmässä kilpaillut Vilma sai noin tunti sitten pronssimitalin kaulaansa. Onnea. Mitali oli jo kolmas Vilmalle näistä kisoista ja osallistumiskertoja on nyt neljä. Tulosta tyttö teki tänään hieman kipeän kantapään vaivaamana 25+31=56 kiloa.

Samassa t40 sarjassa nosti myös kisalavalle paluun tehnyt Eerika Veteliä tänään edustaen. Eerikan ennätykset paranivat reippaasti ja ovat nyt 22+28=50 kg. Tuo tulos riitti seitsemän tytön joukossa sijalle viisi.

Kisailijoiden FB-sivuilla kuvia tytöistä:

Ensimmäisen päivän tulokset löytyvät täältä:

.. ja ne kertovat Kalajoen Helmi Nauhan nostaneen tuloksen 47+60=107 kiloa ja sillä heltisi mestaruus sarjasta 69 kg. Elisa Jäppisen sijoitus oli viides sarjassa 58 kiloa tuloksella 22+28. Yksi kisojen nuorimmista nostajista oli Ossi Alasuvanto, joka teki kuusi onnistunutta suoritusta sarjassa 35 kiloa päätyen tulokseen 24 kg ( 10+14 ) ja oli  kahdestoista.

Kisat jatkuvat huomenna ja lavalla nähdään Kalajoelta Miro, Arttu, Janne, Aleksi, Jarkko ja Joonas. Kisailijoista mukana Jimi Veteliä edustaen joka kilpailee jo kuudetta kertaa näissä mestaruuskisoissa