.. ja Renen raaka kasivitosen tempaus. ( Kuvia tulee myöhemmin lisää. )

Hiihtomajalla kamppailtiin tänään 20+ ja 23-vuotiaiden pm-mitaleista 10 nuoren nostajan voimin. Lisäksi jv-tasolla nosti yksi Junkkari-tyttö sarjassa 53 kg ( Elisa Jäppinen 11v. ) ( 15+17=32 kg )

Niemelän Satu laitteli jälleen kerran pm-tilastoja uuteen uskoon tällä kertaa sarjassa 58kg/N45v. Voimaan jäivät tulokset 48+66=114 kg. Kirsi Kuukan SE-tulokset tulivat tosi lähelle ja nehän ovat 50+67=117kg. Vaasan Kiiston ikinuori Uolevi Kahelin paransi nimissään ollutta yhteistuloksen Suomen ennätystä kilolla sarjaan 62kg/M65v. Voimaan jäi noteeraus 162kg ( 70+92 ) Tulos ylittää myös kyseisen ikä- ja painoluokan ME-tuloksen. Toinen Vaasan veteraani Jörgen Broman voitti seiskaseiskan tuloksella 69+85= 154 kg

Tyttöjä pm-kisassa oli mukana kolme. Nelikasin tuplamestaruuden voimaili varmaan malliin Kisailijoille Rättyän Vilma omilla ennätyksillään 23+28=51kg. Sinclair-pisteet marraskuussa 10-vuotta täyttävälle Vilmalle nousivat ensimmäisen kerran yli sadan pisteen.

Junkkari-tytöt Emma Rahja ja Helmi Nauha ottivat kaksoisvoiton kuusysissä tuloksin Emma  53+66  ja Helmi 44+54. Myös nämä nostajat parantelivat kisassa kaikkia ennätyksiään. Naisten pöytäkirjaan kirjattiin peräti 28 onnistunutta suoritusta 30 nostosta.

Miesten puolella sarjassa 56 kiloa saatiin kaikki mitalit jaettua. Mestariksi nosti Janne Kähtävä  ( KJ ) tuloksin 38+50 ja hyvänä kakkosena Kosken Sami Kisailijoista. Sami paransi työnnössä ennätystään kolmella kilolla lukemiin 43 kiloa. Tempaamalla nousi 32 kiloa. Kolmantena sarjassa Miro Manderbacka Junkkareista tuloksella 62kg ( 27+35 )

Palosaaren Jimi hoiteli seiskaseiskan tuplamestaruuden Rautioon tuloksella 55+77=132 kg Työntörekka parani samalla kahdella kilolla. Rene Roukala teki saman tempun sarjaa ylempänä tuloksin 85+110.

Vahvaa nousukuntoa Raution harkoissa viime viikkoina esittänyt Jere Mäntylä oli tänään ysinelosten tuplamestari. Tulos tänään lupaava 105+138=243 ja työnnössä syntyi samalla Jerelle oma kisarekka. Satavitosten 23-vuotiaiden pm-kultamitalin itselleen nosti varmoin ottein Heikkisen Jani tuloksin 125+145=270 kg.