Neljä korppuharkoissa

Kuusi lähdössä Parkanoon

Kahdeksan Kalajoelle

006-normal.jpg

Eilisiin treeneihin en ihan mukaan ehtinyt, mutta sen kävin näkemässä, että pomppua löytyy myös Masters-sarjojen nostajilta. Paikalla porukkaa neljä Masterssia.

Ekin tekemä Parkanon lista ( Höylääköhän ne vielä Parkanossa listoja ja mistähän tuokin tuli yht`äkkiä mileen, eikäkö mieleeni? ) oli sikäli mukavaa luettavaa, että kaikki rajan tehneet ( 6 kpl ) ovat kisassa luvanneet nostaa, jos vain kunnossa pysyvät.

Peruskoululaisten kisoihin saadaan myös RK:sta hyvän kokoinen porukka, eli tuo kahdeksan. Kun kisat viimeksi vuonna 2002 olivat Kalajoella Kisailijoiden tunnuksen alla koulujaan edusti peräti 11 nostajaamme. Pienin määrä on ollut muutamana vuonna kaksi nostaja tässä kisassa johon on nostajia löytynyt täältä joka vuosi vuodesta 1994 lähtien. Missähän muuten nämä kisa järjestettiin ensimmäisen kerran ja milloin? Olikohan paikka Pori, Töysä, Tampere, eihän se nyt ainakaan Jyväskylä voinut olla? Siellähän ajetaan pikkubusseillakin pyöräteillä. Tästähän saakin yhden kysymyksen lisää punttivisaan jota olen värkkäämässä Älypäähän. Tervetuloa pelaamaan jahka saan sinne kysymyksiä laadittua riittävästi.