Bambuser tarjoaa live-kuvaa Ounasvaaralta. Sami lavalla tänään, Eero, Jani ja Miika huomenna.

Heinsheimin MM-kisat alkoivat jo eilen ja lavalla esiintyivät yli 80-vuotiaat miehet. Kisojen vanhin miesnostaja oli ranskalainen ja täyttää tässä kuussa 88 vuotta. Myös näitä kisoja on mahdollista seurata livenä Facebookin kautta ja toivottavasti myös jälkikäteen.

Ja tänäänhän lavalle nousevat kisojen ainoat Keski-Pohjalaisnaisnostajat Satu ja Pirjo. Sadun kisa alkaa paikallista aikaa klo 16 ja Pirren kaksi tuntia myöhemmin, jos vain aikataulut pitävät.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja S.T teki päivän kunnon mukaisen tuloksen Rovaniemellä: 105+128. Kuulutuksesta ei kyllä saanut mitään selvää oliko tuo viimeinen työntö hyväksytty. Komeasti se ainakin pään  päälle nousi. ( Nosto oli ok, Samin kisapaino tänään 67,2 ja pisteitä n. 318. )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadun kisan käynnissä. Tempaamalla rautaa nousi 47 kiloa. Sijoitus todennäköisesti toinen ennen työntöä, kuin olikin ja Satu myös tuon sijan säilytti ja uusi viimevuotisen MM-hopeansa sarjassa N45/53kg. Työntö kulki kaavalla 58, 61 ja viimeisellä vielä rinnalle kova rauta 66 kiloa, jolla sekä työnnön että yhteistuloksen SE:t olisivat parantuneet, työntö peräti neljä kiloa. Ylöstyönnössä loppui vähän puhti kesken. Onnea mitalista. :-)

032.jpg

Ja tämän päivän viimeistä ryhmää juuri Heinsheimissa nostetaan, kun kello on  puoli yhdeksän täällä Suomessa. ( Saksassa tunnin vähemmän. ) Pirjo vähän aamusella epäili, kun soiteltiin, että kestääkö käsi nostamista lainkaan, mutta komeasti sillä ainakin tempaamaan pystyi ja kolmannella napsahti kohdalleen 52 kiloa.

Työnnössä käsi toimi vielä paremmin, tai oikeastaan molemmat ja jalat Pirrellä vasta hyvässä iskussa olivatkin. Kuusseiska heittämällä rinnalle ja ylös. Seiskakakkonen piti parsia, mutta nosto onnistui kolmannella. Eli tulosta kertyi 124 kiloa ( 52+72 )  Mitaleilla, vai pisteillä? Se selviää hetken kuluttua.

Pirjon tuloksellisesti loistava kisa palkittiin MM-kisassa tällä kertaa nelossijalla.

034.jpg