.. täysi tusina nostajia peruskoululaisten mestaruuskisoihin Rovaniemelle. Kisailijoista matkaan neljä nostajaa Sieviä ja Veteliä edustaen. Gerta ensikertalaisena ja loput kolme kokemusta edustaen. Tyttöjen nelinelosesta tulee mielenkiintoinen sarja Vilman ja Eerikan saadessa vastaansa mm. Konosen Iitan ja kolmannen polven nostajan Janette Ylisoinin Keravalta. Vilmalle kisa on viides ja Eerikalle jo kuudes tällä tasolla. Eerikan isoveli Jimi lähtee kisaan mukaan jo seitsemännen kerran. Hopeaa ja pronssia löytyy, jokohan olisi mestaruuden vuoro. Suoniemen Väinö on kyllä vahva ennakkosuosikki ja kova vastus on myös Ylisoinin Aarnen pojanpoika Jukka.

Lohtajan Veikkoja ja Kannusta edustaa Rovaniemellä Elli-Noora Puustinen ja Junkkareiden tyttönostajien mainetta puolustavat Elisa Jäppinen ja Helmi Nauha.

Junkkarien poikanostajia on kisassa mukana viisi. Sarjassa 35 kiloa nostavat Timi Tuura ja Ossi Alasuvanto. Ossille kisa on toinen, Timille ensimmäinen. Sarjassa 45 kiloa nostaa Juho Kyösti ja viiskutosissa Miro Manderbacka. Kalajoen ankkurina matkassa Janne Kähtävä nostaen sarjassa 69 kiloa.

Ilmoittautuneiden lista löytyy täältä:   Rovaniemeläisiä niiden joukossa peräti 34 jos pikaisesti oikein laskin