Marialle hopeaa, Jaakko kovilla tuloksilla pronssille ja Antti omilla ennätyksillään sijalle 4.

-------------------------------------------------------------------------

Viikonlopun kuumat kisapäivät ovat jo tänään maanantaina historiaa, mutta sen värikkäät vaiheet kyllä tulevat pysymään kauan mielessä.

Malia nosti hopeansa sarjassa 63kg / 23v. Alkava flunssa verotti voimia ja pakotti varovaisiin nostoihin, mutta tulosta kertyi silti 40+45.

Jaakko ja Antti kävivät tiukkaa kisaa sarjassa 77kg. Kumpikin paransi lajiennätyksiään kisan aikan kolmeen kertaan ja tempauksen jälkeen Jaakko johti parilla kilolla tuloksien ollessa 87 / 85. Parin kilon takaa-ajoasemassa ollut Ylivieskan Abi kuittasi vielä toisella työnnöllään Jaakon avauksen ( 100 ) työntäen samalla omaksi ennätyksekseen 102 kiloa, mutta Tikkakosken lentosotamies ei tästä säikähtänyt ja jatkoi vielä kahdella onnistuneella nostolla päätyen työnnössä 110 kiloon. Jaakko siis pronssille kakskymppisissä ( 87+110 ) ja Antti neloseksi. ( 85+102 )

Junkkarileirissä päästiin juhlimaan kahta mestaruutta sunnuntai-iltapäivän aikana. Miika otti omansa sarjassa 85kg / 23v. tuloksin 135+170. Hurja 17 kilon korotus työnnössä SE-rautoihin ei tällä kertaa kääntynyt vedosta ihan kohdalleen, mutta aika harva tuota romumäärää saa hilattua edes polviin saakka.

Mikko osoitti kovaa nousukuntoa jo Kajaanin kisoissa ja syttyi kotilavalla hurjaan taisteluun jossa nuoremmat haastajat jäivät kauas taakse. Työntörekka siirtyi uudelle kymmenluvulle ( 130 ) ja kun temppukin sujui mallikkaasti ( 105 ) niin juuri tuon sarjan sataviis mestaruus jäi Kalajoelle.

Paikallisin voimin nostettiin myös kuusysin tuplamestaruus lauantaina ja kyseisen nostajan kasvattaseuran väki totesi nuoren miehen esitykset viikonlopun aikana, niin lavalla, kuin sen ulkopuolella kisapaikalla erinomaisiksi ja mestarin arvolle sopiviksi. Erkoon punttiveturi onnittelee.

Tällaista tänään. Muistakaahan treenata, jos aiotte Parkanoon lokakuun loppupuolella lähteä.