.. SM-hopealle ( N20 ) tänään Rovaniemellä ja myös 23-vuotiaista napsahti pronssilätkä Jennalle.

Jennan kisa kulki seuraavasti. Tempaus 54, toisella oma ennätys ja 23v/58kg pe-rauta 57 komeasti ylös. Kolmannella 59 kiloa kaatui yli.

Työntö kaavalla 65, toisella oma ennätys ja pe:tä sivuava 68 kiloa. Nämä nostot hyväksyttiin 2-1. Viimeisellä nousi vielä 70 pään päälle, mutta nostossa oli sen verran punnerrusta, että tämä nosto hylättiin. Yhteistuloksen pe-parani kisan aikana kahteen otteeseen. ( 122, 125 )

Jennan yhteistulos on sama kuin tämän vuoden naisten SM-raja viiskasiin. Tänään vielä jännätään kuinka Fanni onnistuu sarjassa 23v./63kg 

Huomenna Rovaniemellä kisaavat ilmoittautumisten mukaan Rene ja Junkkareista Karjalaisen Samu. Rene on valmistautunut tähän kisaan mm. näin:  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fannin SM-kisa oli tänään todella kaksijakoinen. Tempausrekka 70 kiloa on kova juttu ja tuo tulos sivuaa Nauhan Minnan piiriennätystä sarjaan N23v/63kg. Fanni taisteli ja piti tuon hieman edessä olleen seiskan muutamalla etuaskeleella suorilla käsillä.

Mutta se työntöosio. Rinnalle ensin 83 heittämällä ja ylöstyöntö pahasti eteen, sama toistui kiloa korkeammasta raudasta. Viimeisessä nostossa ollut kasiseiska vei vedon jälkeen nuoren Junkkarin selälleen ja se oli sitten siinä. Toivottavasti Fanni tulee Rautioon syyskuussa paikkaamaan tämän päiväisen kisansa.