Antti Everi täyttää tänään 33 vuotta. Onnea. Pekingin reissun 2008 tehnyt Superin mies. Lajiennätykset tempaus 174, työntö 204. Tempausrekka suomalaisittain tosi kova ja kovin montaa miestä ei taida kaikkien aikojen tilastossa olla Antin edellä. Korhosen Mikolta löytynee tähän valmis lista, vaikkapa tyyliin tempaajien tusina.

Koordinaattori on varmasti kaikille tuttu sana, mutta jos sinulta yht`äkkiä kysytään sanan merkitystä, niin se saattaisi monelta jäädä selittämättä. Annetaan siis kielitohtorin kertoa: 

Omaksi "virkanimikkeekseni" sopisi painonnoston saralla tällä hetkellä Korppuharkkojen koordinaattori. :-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maanantaiharkat takana ilman korpun syöntiä. Sami ehti parahiksi paikalle Oulusta ja omien nopeusvoimasarjojensa välillä tuunasi Johannan ja Kimmon, sekä tempauksen, että työnnön vetolinjaa suoraviivaisemmaksi hyvin tuloksin. Vilmalla oli työntöpäivä ja Salla otti molemmat lajit käsittelyyn kovalla asenteella. Työntö siirtyi siniselle linjalle ja nyt ei puhuta Fazerin suklaasta. :-)