lisää filateliaa:

001-normal.jpg

Jonen lisäksi moni muukin suomalainen löytyy maailman merkeistä. Pohjois-Korealaiset ihastuivat Nykäsen Matin ponnistusvoimaan ja Marja-Liisan sitkeyteen ja periksiantamattomuuteen, niin että kyseiset urheilijat saivat omat merkkinsä maassa 80-luvulla. Hyviä ominaisuuksia tuo ponnari ja sitkeä pitkäjännitteinen harjoittelu myös painonnostajalle.

007-normal.jpg

003-normal.jpg

Digitaalinen makrokuvaustekniikka tuo postimerkkien tarkasteluun aivan uuden ulottuvuuden ja tämä mahdollisuus saattaisi saada jonkun nuorenkin kiinnostumaan merkkien keräilystä. Niitä nimittäin maailmalla riittää. Käydään vielä Munchenin kympillä. Viren johtaa ja ilme kertoo että matkalla kaatumisesta huolimatta kyyti lopussa on kavereille kylmää. USA:n Frank Shorterin ilme on tuskaisen alistunut. Emiel Puttemans miettii vielä että olisiko sittenkin mahdollista voittaa. Mirus Yifter Etiopista tähtää vain mitaleille ja Espanjan ylpeyden Mariano Haron mieli tekisi kärkeen, mutta voimat eivät riitä ja kaiken tämän voi nähdä pienestä 2,5x3,5 sentin kokoisesta hammastetusta paperinpalasesta.

008-normal.jpg

Ja vielä loppuun jääkiekkoaiheinen kysymys, koska kohtahan sitä on taas mahdollista Olympiatasolla seurata ja jännittää. Kuka suomalainen hyökkääjäpelaaja koettaa ällyyttää Tsekkosslovakian Frantisek Pospisilliä Mongolialaisessa merkissä?

009-normal.jpg