.. Hanski seiskaseiskan kolmas.

Ajelin eilen illalla yhdeksän maissa Oulun rautasillan kupeessa ja soittelin Hanskille, että tulenko Kasarmille kisoja katsomaan, vai joko siellä on game over. Pitkä kisa oli saatu päätökseen ja mies oli kotimatkalla Pullapirtin kohdalla Pattijoella. Tulosta Hanski oli tehnyt 59+71=130 kg. Kaikkien kisaan osallistuneiden nostajien tuloksiin voit perehtyä täältä:

Nannille kisapäivä oli hyvä vaikka kolmannet nostot pummeiksi oli kirjattukin. Työnnön piiriennätys naisten uudessa superissa ja 23-vuotiaissa on nyt 81 kiloa ja tulos on myöskin Rebekan oma kisaennätys.

47 kilpailijan joukossa oli peräti kymmenen Junkkaria. Ensimmäiset kansallisensa nostaneet Mari, Olli ja Ben olivat onnistuneet hyvin ja ainakin tempausrekka oli parantunut kaikilla. Nuorisoryhmä Helmi, Miro, Janne ja Arttu olivat jokainen ainakin jotakin rekkaansa myös kisassa kohentaneet, samoin kuin masters-nostaja Anne. Janille voitto satavitosissa ja kisan parhaat mies-sinclairit ja Niemen Janne oli hoidellut superin ykkössijan Junkkareille.