.. tarkastellaan perjantain ja eilisen tuloksia:

Tuloslistoilta löytyy Nordic Powerin ja Kokkolan Jymyn nostajien nimiä. Pyhäjoen Pauhun väreissä eilen voimailivat Sanna Apuli ja Jarkko Perttula. Jarkko on tullut itselle hyväksi tutuksi työelämän kautta. Onkohan Sanna muuten sukua Hannulle ja Matille? Tietääkö kukaan?

Ikinuori Eila Kumpulainen on sikäli mielenkiintoinen nimi tällä hetkellä, että hänen nimensä löytyy myös painonnostoliiton lisenssilistalta tälle vuodelle. Nähtäisiinköhän tämä rautainen nainen huhtikuussa Tampereella ja noihin kisoihin liittyen alkaisi olla aika tietää missä kisat nostetaan, kuin myös kisojen alustava aikataulu pitäisi olla jo kaikkien tiedossa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pirjon tiukka kisaviikonloppu päättyi hetki sitten. Penkki eteni kaavalla jonka Pirre eilen suunnitteli: 55 ja varma tulos, vitosen korotuksilla kuuteenviiteen. Homma toimi muuten, mutta 65 kiloa kolmannella oli kuitenkin jo liikaa. SM-kulta kuitenkin komeasti vaivan palkaksi josta komiat onnittelut ja Jaarlille kiitokset hyvästä huollosta.  Tänään kisassa mukana myös Junkkarien Pia Valkonen ja rautaa nousi rinnalta ylös kovat 125 kiloa. 

Kuvassa Pirjon viimeinen penkkausyritys. ( Kuva Jaarli )

index-002.jpg