Ensimmäisen virallisen Kisailijan suorittaman noston tälle vuodelle suoritti Rebekka. Tangossa tempausrautaa 23 kiloa ja Junkkari-Miika seuraa katseella tarkkaan noston edistymistä. Hyväksyttyhän tuo nosto oli samoin kuin kaikki muut viisi Rebekan nostoa ja yhteistulokseksi kertyi viiskasiin oma enkka 65 kiloa. ( 28+37 ) Myös molemmat lajitulokset olivat tytön omia uusia rekkoja.

 Ekin kisa sarjaa ylempänä ei ihan ennätyksiä tuonut, mutta tempauksessa sivuaminen ( 58kg ) oli todella lähellä onnistua. Pari kiloa kevyempi rauta nousikin varsin helposti. Työnnössä oli tyytyminen alkurautaan, mutta se oli sentään seiska ja tulosta kertyi näin yhteensä 126kg ( 56+70 ) Samassa sarjassa kilpailut Minna onnistui nappaamaan Eijasta voiton kilon erolla ( 57+70 ) ja samalla syntyi pe-tuloksia sekä tyttöjen että 20-vuotiaiden sarjoissa lähes jokaisella onnistuneella nostolla.

 Poikien ja miesten puolella nostajia oli seurastamme liikkeellä neljä ja porukasta löytyi sekä nuoruuden intoa että iän tuomaa kokemusta. Nuoruutta parhaimmillaan edusti Rene ja kiloja nousi mukavasti kansallisen kisan ulkopuolella 19 + 26 .

 Vuoden vaihteessa yleiseen sarjaan siirtynyt Antti oli perjantain harkoissa niin kovassa iskussa, että miesten SM-rajan tekeminen kuuskakkoseen muuttui hetkessä realistiseksi tavoitteeksi tälle päivälle. Temmaten nousikin kisassa oma enkka ( 83 ) ja kun työnnössä pysyi myös ysiseiska pään päällä, niin ovi maaliskuussa nostettaviin yleisiin SM-kisoihin on nyt puolittain auki.

 35. perättäisiin pm-nostoihinsa valmistautuva Hanski kisasi tänään 223. punttikisansa. 2+1 korotuksilla Marinkaisten mies eteni edelleen ja kiloja kertyi seiskaseiskaan 73+88=161. Ja samalla tuli kansallisen kisan ykkössija tässä sarjassa. Sarjaa alempana Eemi teki sen mitä on jo odoteltu, eli tasarahan työnnössä ja kun temppu oli kasin arvoinen suoritus, niin kyllä isä-Hannunkin kelpasi olla paikalla.

 Juhku testaili superissa kätensä toimivuutta ja tempaus kulki ihan mallikkaasti ja tulokseksi sata ja kymppi. Työntöraudat panivat sitten enemmän hanttiin ja homma jäi vielä tällä kertaa kesken, mutta kun aurinko keväämmällä kiipeää vähän korkeammalle, niin eiköhän tästä miehestä vielä kuulla. 

   

 1205259.jpg