Ekin kisaraportti kertoi kaikkien RK:n tyttöjen saavuttaneen tänään palkintosijan Porissa alkaneissa peruskoululaisten SM-nostoissa. Kannuksen piikkiin nostanut Ansku oli sarjan 58 kiloa ykkönen hyvillä tuloksilla 48+55. Sarjassa 48 kiloa Sievin Jenna taisteli tosissaan mestaruudesta johtaen kisaa tempauksen jälkeen. Työnnössä voimat eivät ihan riittäneet keskipallille saakka, mutta oma yhteistulos ja työntörekka varmasti lämmittävät tytön mieltä, samoin kuin pronssinen mitali. Ensimmäisen punttikisansa koskaan nostanut Eerika Pirjontytär Vetelistä teki tuloksen 9+12=21kg ja sillä irtosi sarjan 32 kiloa hopeasija. Onnea kaikille tytöille ja tsemppiä pojille huomiseen kisaan. :-)

Junkkareiden nuoret nostajat saavuttivat kaksi mitalia. Severi kakkonen 35 kiloisissa tuloksin 29+35 ja Helmi kolmonen nelinelosissa tulosilla 21+25. Poikien sarjassa 45 kiloa kilpaillut Joel nosti tuloksen 15+19=34kg, jolla heltisi nelossija.

Korppuharkat vedettiin läpi leppoisissa tunnelmissa seitsemän nostajan voimin. Junkkari-Janne tosin haastoi rautaa tosissaan työntäen 130kg ja 7.5 lisää oli vielä helppo rinnalle. Keijon nostoista Youtubeen päätyi tämä kuudenkympin työntö.

Viikon päästä jatketaan piirileirin merkeissä Rautiossa alkaen klo 13. Masters-nostajat voivat aloittaa myöhemminkin. Kahvit tulen keittämään kello 16, tai ainakin heti kun Typpön pilkkikisojen parhaat kalastajat on saatu palkittua.