Mutta ei ole kokonaan painonnostoa unohtanut. Ykspihlajasta Kahvila Sahan pihapiiristä löytyneet kärrynrattaat oli ihan pakko nostaa suorille käsille.

008.jpg

Tilastoihin liittyen Hämäläisen Ahti on laittanut seurajoukkuekilpailun tulokset järjestykseen ja Kisailijoiden kannalta tilanne on kakkoskierroksen jälkeen hyvällä mallilla. Mestaruussarjan nelossija, ykkössarjan kakkostila ja nuorisosarjassa peräti piikkipaikka ja vähintäänkin nämä asemat tullaan ja pyritään säilyttämään myös syyskierroksen jälkeen joka päättyy lokakuun viimeisenä päivänä.

Nuorisosarjaan saadaan hyviä noteerauksia jo heinä-elokuun aikana, sillä Jimi kilpailee punttikarnevaaleissa ensi keskiviikkona, Tomilla ja Eetulla on tehtävä Baltiassa noin neljän viikon  kuluttua kansainvälisen leirin muodossa ja Renellä samaan aikaan SM-nostot Kuusankoskella, kuin myös Varpulla.

Jimin lisäksi Kisailijoista karnevaaleille osallistuvat: Anniina, Eerika, Vilma ja Varpu. Junkkareista mukana: Helmi, Ossi, Aleksi, Miro ja Janne. Kaikenkaikkiaan ilmoittautuneita osallistujia on tasan 50.