Ekiltä tullut s-posti kertoi Kisailijoita ilmoitetun viikonlopun kisoihin komeasti 20 kappaletta. 19 Hiihtomajalle ja yksi toimintasali Voimalaan Ouluun. Toivottavasti kaikki ovat hyvässä iskussa tulevana viikonloppuna. Etuniminimilista näyttää tältä: Eerika, Vilma, Varpu, Jenna, Pirjo, Salla, Rebekka, Sami, Jimi, Hannu, Sami, Antti, Rene, Pekka, Jukka, Keijo, Markku, Sakari, Seppo ja Juha. Määrä on RK:n punttihistorian suurin. 2013 Lohtajalla vaa`alla kävi 18 seuramme nostajaa joista 15 sai kisassa yhteistuloksen.

Ja kisahan alkaa kello 11. Punnitus 9-10.

Junkkareiden punnituslista lienee 17 nimen mittainen tänä vuonna? Tähän vielä lisäksi Lohtajan nostajat ja mahdollisesti muutama piirin alueella asuva Punttikarhu, tai Reipaslainen, niin kyllä tuolla Hiihtiksellä koko päivä tulee menemään. S.T:han nostaa sunnuntaina Oulussa ja tavoitteena on kova tulos ja Oulun piirinmestaruus RK:ta edustaen. ( Asuinpaikkakuntasääntö )

Välikevennyksenä katsomme kuinka niskalihaksia harjoitetaan tehokkaasti:

Maanantaiharkoissa oli myös eilen ollut hyvä ryske päällä ja varsinkin porukan nuorimmat olivat osoittaneet hyvää nousukuntoa.