Raution tämän päiväisten pk-kisojen parasta antia oli Anan ennätysremontti. Personal bestit kirjataan nyt luvuin 87+104. Kisapaino SM-kisoihin valmistautuvalla kisailijalla oli 63,4 eli everything is under the control. Lisää kisoista huomenna.

 ----------------------

 Ehkäpä osin Antin nousukunnon imussa onnistuin itsekin ja tulokseksi päivän kunnon mukainen 78+95 kahden ja puolen kilon ylipainolla seiskaseiskaan eli kasiviitosissa. Juha puolestaan nosti satavarmasti superissa ja 125 kiloa temmaten oli komea suoritus, eikä työntökään jäänyt tempusta kuin kolme kiloa.

 Poikien sarjoissa 35 ja 40 kiloa mukana Rene ja Juuso. Molemmille kertyi hyväksytysti yhteistulos 42 kiloa. Renen kilot 18+24 ja Juuson 20+22. Tyttöjen puolella Kannuksen tulos viiskasiin 36+40 ja Rebekan sarjaa ylempänä 29(oe)+32. Tempaus sujui molemmilla tytöillä mallikkaasti mutta työntöpäivä ei ollut paras mahdollinen.

 Eki ja Pirjo testasivat Antin tapaan kuntoaan Poria ajatellen. Alkupainoihin oli jääminen molemmilla tällä kertaa. Ekille ne antoivat kertymäksi 123 kiloa ( 53+70 ) ja Pirjolle 110 kg ( 48+62 )  Aivan koko totuutta nuo luvut eivät nostajattariemme tämän hetken kunnosta kyllä anna.

 Ja jos kisassa mukana oli SM-tason nostajia, niin tuomariryhmä oli tällä kertaa myös todella kovatasoinen: Hannu ( KJ ) Jukka ja Leila ykkösluokan kortteineen pitivät huolen siitä, että peräti viidellä eri vuosikymmenellä syntyneille nostajillemme ei annettu yhtäkään virhettä anteeksi. Levynvaihtajien raskaassa virassa kisaa veivät tällä kertaa sujuvasti omalta osaltaan eteenpäin Sami ja Markku.