Unelmien liikuntavuosi jatkuu ja nyt päästiin painonnoston pariin. Vaikka itsellä näitä punttiaiheisia teemaviikkoja on takana jo yli 1500 ( 35v )  ei lajin viehätys ole minnekään kadonnut itseltä vuosien aikana ja oikeastaan se on vain lisääntymään päin koska lajilla menee Rautiossa ja Kalajoella varsin hyvin tällä hetkellä. Hyvin kulki muuten Lashallakin Georgiassa äskettäin. Katsotaan se tähän väliin. ( klikkaa merkkiä )

004.jpg

.Mutta tänään tosiaan aloitetaan ja punttisalien kynnyksiä on madallettu sekä Raution Nuorisoseuralla, että Kalajoen Hiihtomajalla. Rautiossa kohderyhmänä lapset ja nuoret ja homma starttaa käyntiin illalla puoli kuudelta. Hiihtomajalla aloitetaan klo 18 ja kohderyhmänä aikuiset.

Tästä sitten jatketaan siten että aikuisten puntti-ilta on Rautiossa torstaina alkaen klo 18 ja Hiihtomajalla mennään tutulla kaavalla tiistai- ja torstai-illat lasten ja nuorten parissa.

Kilpailevien painonnostajien osalta viikko huipentuu lauantaihin jolloin Kisailijat kilpailee ensimmäisen kerran seurajoukkuekilpailun finaalissa Rovaniemellä. Vastusta ei tule puuttumaan, mutta itse kisaan mukaan pääseminen on jo kova suoritus.  Joukkueet:

Oulussa nostetaan viimeiset Lundin kisat myöskin tulevana lauantaina ja sinne matkaa myös kilpailemaan iso joukko nostajia molemmista seuroista.

Tein melkein päivälleen viisi vuotta sitten tempauksen tekniikasta ja kilpailusuoritukseen liittyvistä toimista pienen kuvasarjan teksteineen postimerkkejä apuna käyttäen. Sen voit katsoa tästä: