Lasse ja Juha ottivat toisistaan tosissaan mittaa tänään Rautiossa. Kokemus vei vielä voiton nuoruudesta, vaikka kameralla pysäytinkin Lassen kuudenkympin noston liki kohdalleen ennen kuin ennätysrauta valui hiljaa yli.

Paikalla mukavasti viisi vanhempaa nostajaa ja kaksi nuorempaa joista myös Jimi paransi Lassen tavoin tempausennätystään. Sakke haki kovasti tempauksen allemenoa, kuin myös Heikki. Ysivitosen maanantaina temmannut Keijo ei ollut nyt aivan huippuiskussa kovan kyykkytreeninjakson jäljillä, mutta satakymppi meni kuitenkin työntäen ylös. Oma tempaukseni tuotti tällä kertaa tuloksen kuusi kiloa alle oman painon. Aikataulussa olen sen seiskan suhteen.  Harjoituksissa mukana myös Anssi. Leuanveto 30 kilon lisäpainoilla on ihan hauska harjoite. :-)

Heikin kanssa sovimme alustavasti että seuraavat yhteistreenit ovat Lohtajalla viikon kuluttua 3.3 alkaen kello 14.  Aika paljon maakunnan punttiväkeä on samaan aikaan Porissa, mutta eiköhän porukkaa riitä myös Lohtajan salille, ettei hyvin alkanut yhteistreenisysteemi pääse katkeamaan.  

Muutamia kuvia: