... ja toivottavasti Jyväskylän bussiin saadaan molemmat joukkueet täysilukuisina mukaan, plus runsaasti varanostajia. Tänä vuonna myös naisten joukkueen maksimikoko on kahdeksan nostajaa.

Keljon viestin järjestämä kisa käydään paikassa nimeltä Valorinne ja tämähän löytyy osoitteesta Kyllöläntie 16. ( Kilpailukutsussa oleva Kyllöntie lienee väärin ) Talosta käytetään myös nimeä "Hilli" taitaa olla siis mäellä ja Kukkumäkihän tuo kaupunginosa onkin nimeltään.  2010 vuonna tuolla Hillillä nostettiin Mastersien SM-kisat. Itsellä oli siinä kisassa todennäköisesti viimeistä kerta satanen tangossa ja periaatteessa raudat jopa nostin pään päälle. Kävelytin painot lavalta pois, samalla punnertaen ja lopuksi pudotin ne vielä  selkäni taakse lavan reunalle. Ei tullut yhtään valkoista, vaikka kaikkeni yritin. Sijoitukseen tuolla nostolla ei tosin ollut mitään merkitystä.

En tiedä monettako kertaa kisa käydään Jyväskylässä, mutta ainakin 1994 ne siellä järjestettiin. Eki muistaa tämän hyvin varmaankin, koska nosti samassa kaupungissa ensin lauantaina peruskoululaisten mestaruuskilpailut ja seuraavana päivänä, eli sunnuntaina lähti joukkueen mukana uudestaan J-kylään.

Mahdollista joukkuetta en tässä julkaise. Kisabussin aikataulun kyllä, kunhan sen saan tietooni. Onkohan Milko ilmoitettu kisaan mukaan? Tämän videon perusteella ainakin kunnon puolesta mahtuisi joukkueeseen. :-)