..nimikkokisassaan eilen yksin voimaillut, mutta kilpailun ainoan piiriennätyksen päivänsankari teki ja sai näin poikkeuksellisen runsaasti kuvatilaa 91 kilon työntönostostaan jolla miehen pitkään jahtaama sarjan 69kg/M3 pe-tulos parani kilon verran. Tempaus vähän takkusi ja alkupaino 73 kiloa tarttui vasta kolmannella yrittämällä, mutta pääasia että tulos tuli.

 Tulosta syntyi myös Ekillä ja jos nostaja tekee kisassa omat lajienkkansa jo toisilla nostoillaan, niin eipä voi paljoa moitiskella. Eijan tulos sarjaan n.63kg oli eilen 59+77=136. Temmaten kuuskymppinen yli ja kasin kääntö ovat myös mainitsemisen arvoiset asiat.

 Sami kisasi sarjassa m.62kg reilusti alipainoisena ja tulos ja suoritukset olivat lupaavia Dyynin kisaa ajatellen. Pöytäkirjoihin jäivät voimaan luvut 80+95, mutta jos treeni-into ja kunto säilyy, niin vitosen verran noihin saattaisi olla mahdollista Kalajoen hiekoilla 12.7 nokittaa.

 Illan neljäs nostajamme Kannus onnistui myös hyvin vaikka treenit ovat vähiin kesäaikana jääneetkin. Ei aivan kuuden putkea tullut, mutta viisi onnistunutta nostoa kuitenkin ja asiallinen 80 kilon ( 34+46 ) yhteistulos syntyi sarjaan t.58kg Tämä riitti kisassa kakkostilalle ja ykköspallin valtasi tuttu vastustaja eli naapuriseuran Minna, jota jo tämänkuun aikana odottavat isot haasteet, sillä edessä on matka Ranskaan, jossa paremmuudesta kamppailevat Euroopan parhaat alle 17-vuotiaat tyttö- ja poikapainonnostajat.

 Tarkemmat kisatulokset löydät liiton sivuilta.