..tämän päiväiseen SM-kisaan ja mitalit ovat ojennuksessa. Iltapäivän aikana selviää matkaako niistä moni RK:n, KaJu:n tai LoVe:n nostajien toimesta Keski-Pohjanmaalle.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Porissa Jennalla ja Renellä kaikki ok ja punnitus selvitetty. Jenna kisalavalle ryhmässä 1. kisapainolla 51,7 ja Rene nostaa iltapäivällä viimeisessä, eli viidennessä ryhmässä omassa seiskaseiskan sarjassaan. Seuraan tilannetta samalla kun pidän sadetta.

Kisaa voit seurata myös nettilähetyksenä:

Ja tuo Youtube-lähetys näytti reaaliajassa Jennan tempaavan kolmannellaan ennätyksekseen 50 kiloa, jonka myös Timppa varmisti tekstiviestillä.

Jennan kisa jatkui valoisissa merkeissä myös työnnön osalta. 55, 58 ja 60. Omat ennätykset, neljä pe:tä siinä sivussa ja SM-hopeaa. Onnea Jennalle, Porin huoltojoukoille ja valmentaja-Ekille. :-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korppuharkkoihin välillä, jos ei muuta niin kahvinkeittoon. Pate arveli Renen olevan lavalla joskus puoli viiden maissa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korppuharkat käytynä kahdeksan nostajan voimin. Jennan hopeamitalin kunniaksi tempaisin itsekin ennen kahvittelua viiskymppisen. Paikalla tänään itseni lisäksi Seppo, Mikko, Sakke, Karoliina, Keijo, Ulla, Vilma, Salla ja Jussi. Seppo tempaisi 66 kiloa ja Salla työnsi seiskan. Nettilähetykseen ehdin mukaan juuri kun Rene tuli toiseen tempaukseensa jossa kasivitonen pyörähti yli, samoin kuin kolmannessa ollut kasiseiska. 80 kilon selvitetty alkurauta  pitää Renen kuitenkin hyvin mukana mestaruuskisassa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja kyllähän Rene hoiti homman kotiin komeasti, vaikka tempaus ei tänään toiminutkaan. Satavitosella ensin  mestaruuden varmistus. 115 kiloa toisella komeasti ylös ja viimeisellä rekkarauta 120 kiloa suorille käsille ja näin nuorimies hyvästeli 17-vuotiaiden SM-lavat tyylikkäällä  tavalla. Seiskaseiskasta myös pronssia Kalajoelle Joonas Laurilan toimesta ja mikäli oikein nettilähetyksestä kuulin, niin Joonas teki kovan tuloksen 160 kiloa. Palkintojen jakoon pääsi mukaan myös Lohtajan Veikkojen Tuomas Särkilä. Kuuskakkosista hopeaa.

Onnea kaikille mitalisteille. :-)

 

005.jpg