Vuoden ensimmäiset piiriennätykset tehtynä Järvisen Laurin toimesta. Helmikuussa miehelle tulee mittariin 70 vuotta. Tänään Rautiossa nousi rautaa seiskaseiskaan 40+58=98kg ja näin pe-tilastoihin saatiin ensimmäiset tulokset M8 sarjaan. Huomenna Late kilpailee vauhdittomassa kolmiloikassa Helsingissä SM-mitali mielessään. Tämän päivän kisassa palkinnon Laurille ojensi Eki.

025.jpg026.jpg

Pitkästä aikaa saan kirjata myös oman nimeni pe-tilastoihin. Kahden ja puolen kuukauden hyvä treenijakso tuotti tulosta ja 72 kiloa sain temmattua, joka oli tämän päivän tärkein tavoite. Työntökin toimi mukavasti ja tulos 72+80=152kg on ihan MM-tasoa sarjaan M6/85kg. :-)

071.jpg

Keijo nosti ehkäpä Masters uransa parhaan kisan tänään. Tempauksen satanen antoi hyvät lähtökohdat kovaan yhteistulokseen. Työntö eteni Kepalla kovalla kaavalla 125, 130 ja 132 kiloa, jolloin piiriennätykset kohenivat kahteen kertaan, sekä työnnössä, että yhteistuloksessa. RK:n työntölistoilla miehen taakse jäivät tänään sekä Rene, että Sami.

036.jpg

Antilla eivät kisatempaukset osuneet kohdalleen, mutta työntöön mies lähti mukaan ja auttoi minua samalla rytmittäen nostonsa niin että sain hyvää huiliaikaa nostojeni väliin MM-rajaa hakiessani. Kisan jälkeen temppu kyllä toimi miehellä oikein mallikkaasti.

074.jpg

Viides piirikunnalliseen kisaan osallistunut nostaja oli Eki. Kuusi onnistunutta nostoa ja voimaan jäivät tulokset 55+70=125kg. Kuusysin SM-raja jäi vain viiden kilon päähän ja 1,2 kiloa kevyempänä se olisi kuuskolmosiin ylittynyt kirkkaasti. No Mainingissa se tulee Eijan toimesta jompaan kumpaan sarjaan rikkoutumaan.

067.jpg

Kolme tänään kisaillutta Raution Juniori-nostajaa olivat myös hyvässä iskussa. Vilma ja Varpu parantelivat moneen otteeseen kaikkia kisaennätyksiään ja Sami kohensi työntötulostaan ja yhteistulosennätystään. Vilma: 21+26 / 37,9  Varpu: 30+36 / 43,8 Sami: 26+34 / 39,7

048.jpg

045.jpg

042.jpg

Salla teki tänään kisalavalla kovaa jälkeä. Kuusi onnistunutta nostoa ja tulos superiin  tasan tarkkaan sama kuin Ekillä kuusysissä. Tuloksella 55+70=125 kiloa olisi menty Keski-Pohjanmaan kautta aikojen tilastossa peräti kolmannelle sijalle heti Nannin ja Pirren jälkeen ellei kisa olisi ollut tänään Sallalle jv-tasoa.

054.jpg

Jv-kisan viides nostaja saatiin mukaan Junkkari-porukasta Niemen Jari-Matin tehdessä komean paluun painonnoston pariin. Kuuden putki ja ensi vuonna Masters-ikään varttuvalle nostajalle kirjattiin pöytäkirjaan tulokset 98+120 / 109,1. Noilla tuloksilla mahtuisi mukaan vaikka Ärköön veteraanikööriin. :-)

077.jpg

Kuvassa Sakken kanssa levyjä vaihtavalla Sepolla ei ollut tänään kisapäivä, mutta kisakunto olisi ollut kohdallaan. Ennen kisanalkua nousivat omat harkkaennätykset 70 + 91. Ja Seppohan siirtyi vuoden vaihteessa viiskymppisten ikäryhmään ja täyttääkin aivan kohta nuo lukemat, mutta ei kuulemma juhli. Ehkäpä korppuharkoissa saadaan kuitenkin helmikuussa joku lauantai hyvää pullaa. :-)

064.jpg

Kisan jälkeen punttisalilla jatkuivat vielä hetken aikaa tekniikkaharkat, joissa Salla ohjeisti voimanaisia Alinaa ja Sonjaa tempauksen liikerataa heille opettaen. Tsemppiä Alinalle Turkuun ja eikun TAK:n salille lisäoppia saamaan.

058.jpg