Baltic-cup viikonlopun avaukseksi Porissa kisataan parhaillaan tempauksen ja työnnön SM-mitaleista sinclair-pisteillä. Naiset ovat urakkansa jo suorittaneet ja Eija on tehnyt lajitulokset 60 ja 76 kisapainolla 60,1. Mitaleihin asti ne eivät ihan tainneet riittää, mutta hyvä suoritus helteessä joka tapauksessa. Enkkarautoja 61 ja 81 Eki oli myös päässyt testaamaan. Tiedä vaikka ne Hanskin puntissa jo osuisivat kohdalleen

Hanski itse nostaa tänään joskus illankähämeessä ja hopialle pitäs liki viiskymppisen Taapermannin itsensä ainakin tempaista. Riippuu vähän Pesusta tämä asia, kuin myös Hirvosesta.  

Kisasta tulee live-kuvaa, kuin myös reaaliaikainen pöytäkirjaseuranta:

http://www.punttikarhut.fi/live

-----------------------------------------

Kisailijoiden hyvin sujuneelta kunniakierrokselta ( 2700e ) kotiuduin just parahiksi näkemään kuinka seurakaverin kouraan lyötiin SM-kultamitali tempauksesta. 74 kiloa antoi liki sata pinnaa vähän yli 68 kiloa kiloa painaneelle Hanskille ja Oulun Pesu jäi kirkkaasti taakse. Työnnössä homma pyörähti toisin päin ja siinä ykköspalkinnon nappasi Pyrinnön mies. Yli 40-vuotiaiden miesten  kisaan ennakkosuosikkina lähtenyt Lohjan mies jäi tällä kertaa ilman tulosta ja siitä ei kyllä sinclair-pojoja jaella. Onnea mestarille ja Rautiossa odottaa sitten se seiskavitonen. ;-)