No tuskinpa, mutta tulin keväällä luvanneeksi kaikille K-P:n piirin nostajille, jotka nostavat vähintään kymmenessä pk-tason, tai sitä ylemmässä kisassa kalenterivuoden 2016 aikana ja saavat noissa kisoissa yhteistuloksen kreikkalaisen 100 drakman kolikon vuodelta 1999.

Tällä hetkellä tuo ehto ja kymmenen kisaa on käytynä Palosaaren Jimillä ja Heikkisen Janilla.

Yhdeksän kisaa on takana Niemelän Sadulla, kahdeksan Kähtävän Jannella ja Antti-Roikon Miikalla ja seitsemän Nauhan Helmillä, Niemelän Fannilla, Kosken Samilla ja Rättyän Vilmalla, eli kyllä tässä vielä muutamasta kolikosta lisää joutunee ennen vuoden loppua luopumaan.

Tulevana lauantaina Rautiossa uusia merkintöjä tuohon aktiivisten nostajien tilastoon saadaan noin 15 nostajan toimesta. Kisailijoista mukana: Vilma, Varpu, Jenna, Salla, Eija, Sami, Timo, Hannu, Lauri, Keijo ja Sakari. Junkkareista lavalla: Fanni ja Emma ja käsittääkseni LoVesta osallistuvat Raimo ja Kari. Myös paikan päällä voi ilmoittautua kisaan.

Ja nämähän ovat voimistelu- ja urheiluseura Raution Kisailijoiden 85-vuotisjuhlakisat, joten seura tarjoaa paikalle tuleville Riitan munkkeja ja mustaa kahvia. ( Lupasinkohan liikaa? )

 

002.jpg

001.jpg