Jennalle viiskolmosten hopeaa tuloksella 46+58=104. Työntö ja yhteistulos ovat omia ennätyksiä. Lisäksi työntötulos sivuaa Johanna Hyryn piiriennätystä 23-vuotiaissa. Kisoistahan löytyy myös Bambuser-tallenne ja mm. tuo Jennan viidenkymmenenkahdeksan kilon työntö löytyy täältä kisa-ajassa 2.19 ( noin ) suoritettuna.

Hopeiset mitalit taitavat olla myös Vilman ja Eerikan kaulassa. Selvittelen asiaa. Ja puhelinsoitto kertoi Vilman nostaneen tuloksen 16+22=38 kiloa ja sarjana tytöllä 36 kiloa. Viimeisessä työnnössä tangossa olivat olleet myös kultaraudat 24 kiloa, mutta raaka rinnalleveto oli jäänyt vähän vajaaksi. Eerikan hopeatulos sarjassa 32 kiloa oli 14+18=32 kiloa, jossa työntö ja yhteistulos olivat tytön uusia ennätyksiä.

Sami Koski sijoittui neljänneksi poikien sarjassa 35 kiloa tuloksella 20+27=47

Ensimmäisen kisapäivän kaikki tulokset ja nehän kertovat että myös Junkkareiden nuoria poikia löytyy hyviltä sijoilta.

Kisat jatkuvat huomenna ja lavalla mm. Jimi Palosaari sarjassa 77 kiloa. Kalajoella myös monta nostajaa huomenna lavalla ja hyvät mahdollisuudet nousta joukkuekisassa palkintosijalle.

 unnamed.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iltapäivän korppuharkoissa oli porukkaa paikalla vakiintunut määrä, eli kymmenkunta. Tempausta, työntöä ja kyykkyjä itsekullakin ohjelmassa. Jamppa oli tullut Ylivieskasta kannustamaan Salla-äitiään hyvien eväiden kanssa ja ne kannustukset eivät todellakaan menneet hukkaan. :-)