... ja nyt en kehittele aprillijuttuja. Ästee kisapaino 69,89 eli tulos seiskaseiskaan on tulossa, jos vain kunto antaa myöten tänään nostaa. TTY tarvitsee joka tapauksessa pisteitä, jotta Voimanpesä päätyisi tuon opinahjon palkintokaappiin.

Kisajuttua lisää korppuharkkojen jälkeen.

------------------------------------------------------------------

Samille opiskelijoiden pronssimitali.

Tulosta Tampereen teknillisen yliopiston oppilas teki tänään 109+126=235 kg. Tempaus eteni kaavalla 100, 105, 109 ja tuo sataysi riitti piikkipaikalle tempauksen jälkeen sinclair-kisassa. Työnnössä avaus 120, toisella 126, viimeisellä vielä rinnalle 132 kiloa, mutta ylöstyöntö tästä ei osunut kohdalleen.

Kovat työntönostajat TAK:n Klaus Eloranta ja TP:n Akseli Lintulaakso onnistuivat sen verran kovista raudoista tässä lajissa että veivät kisassa sijat yksi ja kaksi. Joka tapauksessa huonon harkkaviikon jälkeen hyvä kisa.

Kaikki tulokset sarjoittain löytyvät täältä:  Mitalit jaettiin joka tapauksessa sinclair-pisteiden perusteella.

-----------------------------------------------------------------

Korppuharkoissa ei mitaleita jaettu, mutta pannullinen kahvia saatiin taas juotua. Paikalla tänään: Jani, Jere, Miika, Harri, Mikko, Jukka, Seppo, Jukka ja Pekka. Harri työnsi 120 kiloa ja arveli olevansa kisakunnossa sitten kun 200 kilon yht. on näpeissä.