.. on tallessa mutta kaipailee kovasti pääsyä takaisin kotiin.

Kisareissuilla tuppaa itse kultakin unohtumaan kaikenlaista tavaraa. Itseltäni unohtuivat Toholammin urheilutalolle lokakuussa ysiviis pitkävartiset Adidas-sukat. Pääväri valkoinen. Aina kun tuosta ajelee ohi, niin käy mielessä, että pitäisiköhän sukkia käydä kyselemässä.

Ja aiheeseen liittyen minnehän ovat unohtuneet torstai-illan Tampereen Leader-Cupin tulokset, jossa myös Jani ja Miika olivat nostamassa? Eilen Rautiossa olleet Miika ja Jani omat tuloksensa kertoivat ja ne olivat muistaakseni Miikalla 142+195 ja tuo ysivitosen työntö oli ollut kuulemma helppo ja kun ylipainoakaan ysineljään ei kovin paljoa ollut, niin lähtökohta EM-lavan työntökisaan on hyvä. Jani oli työntänyt 173 kiloa ja ennätyksiään myös Jani lähtee Norjaan parantamaan. Lycka till sanoisi ruotsalainen. :-)

Eilisessä kisassa useampi juniori paranteli ennätyksiään, mikä oli hyvä juttu. Se että alle seitsemäntoistavuotiaita oli vähän lavalla ei niinkään kiva.

Masters-nostajista kolmelle kirjattiin uusia pe-noteerauksia ja Sadulla oli nostettuna pään päällä jopa uudet SE-raudatkin, mutta nostaja itse arveli, että hylätään tämä suoritus kuitenkin ja pudotti romut kanveesiin ennen aikojaan. Tuomio olisi todennäköisesti ollut 1-2, tai 2-1. Pe-työntö kirjautui joka tapauksessa 61 kilon nostolla sarjaan N3/58kg

Järvisen Lauri paranteli omissa nimissään olevia ennätyksiä 70-vuotiaiden seiskaseiskassa tuloksiin 44+61=105, ja sen kolmannen pe-rautoja eilen kirjauttaneen nostajan nimen löydät täältä sarjasta ysineljä.

025.jpg