..ja siitä löytyi jo tietoa paikallisen aviisin paperiversiosta:

Ja lehtileikkeestähän selviää että Kisailijoiden nostajat saivat kaksi hopeaa ja yhden pronssin. Junkkareille puolestaan yksi mestaruus Hannan toimesta viiskasista ja poikien puolelta Santerille pronssia viiskutosista kovalla miesten SM-rajan ylittävällä tuloksella 141kg ( 62+79 )  Hannan mestaruuskilot puolestaan olivat tasan sata ( 47+53 )

Paljonkohan Rahjan Siirosentieltä löytyy eri ikäluokkien  SM-mitaleita? Ei ehkä vielä sataa, mutta varmaankin yli viisikymmentä. Tänään niitä tuli kaksi lisää, molemmat hopeisia. Rene taisteli itsensä komeasti kisojen ensikertalaisena kakkossijalle. Tempauksen kolmossijalta nousu kahdella omalla työntörekalla toiseksi oli kova näyttö Porin lavalla.

Isosisko Nanni nappasi myös hopeaa. Tempaus oli kohillaan, tuloksena oma enkka ( 46 ) ja kun työntökin pelitti 55 kilon verran, niin yhteistulosta tuli ensimmäisen kerran yli sata kiloa. :-)

Ekin siskontyttö Anniina, sai myös vaivanpalkaksi mitalin. Tällä kertaa pronssin Hannan voittamasta viiskasista tuloksella 86 kiloa ( 38+48 ) Eväitä olisi Mutkalammin tytöllä ollut enempäänkin, mutta pari ylimennyttä rautaa vähän söivät tulosta, mutta mitalin arvoa se ei himmennä.

Onnea koko viisikolle ja huomenna ovat lavalla loput Junkkari-pojat Janin johdolla.

------------------------------------------------------------------------------------------------

22.5 Heikkis-Jani oli tänään jatkuneiden kisojen ylivoimaisin voittaja ja myöskin koko kisojen paras poikanostaja. Sarjan 94 kiloa voittotulos tänään 247 kiloa ( 115+132 )

Lasselle seiskaseiskasta sija neljä tuloksin 51+64 ja sarjaa ylempänä Ollille sama sijoitus vain kilon verran sarjan kolmoselle hävinneenä. Ollin tulos kuitenkin hyvä 175 kg. ( 80+95 )