Miesten voitto Keski-Pohjanmaalle, piirimme naiset vajaalla joukkueella kolmansia. ( Emma, Paula ja Rebekka. ) Paljon omia ennätyksiä ja onnistuneita suorituksia päivän aikana ja miesten joukkueen sarjavalintataktiikka osui  kohdalleen. Joka sarjassa oli urheilija ja tuloksena, neljä sarjavoittoa ja neljä kakkossijaa, joten pisteitä kertyi 48. E-P sai kasaan 41 pinnaa ja Keski-Suomi 34.

Miesten sarjavoittajat: Sami, Rene, Jere ja Jani.

Sarjakakkoset: Sami, Janne, Eetu ja Samu.

Joukkueenjohtaja Jukka sai pitkän kisapäivän päätteeksi nostaa miesten kiertopalkinnon päänsä päälle, johon Keski-Pohjanmaa sai nyt toisen kiinnityksen. Joukkuekuvat jäivät valitettavasti tällä kertaa ottamatta. Sanotaan nyt vaikka, että kamerastani loppui akku.

119.jpg

Naisten joukkueemme muodostivat siis: Emma, Paula ja Rebekka.

Emma kuusysin kolmonen, mutta tulos lähes naisten SM-tasoa ( 60+74 )  Vain vajaa kiloa ylipainoa sarjaan ja tulos kilon päässä rajasta ( 135 )  Kuusi onnistunutta nostoa kisassa on myös kiitettävää tekemistä.

Kuusi kertaa valkoiset lamput sytytti myös Paula kisansa aikana seiskaseiskassa päätyen tulokseen 107 Kg ( 43+64 ) Sarjassaan Paula oli Emman tavoin myös kolmas.

Rebekka kilpaili plus ysikympissä ja kakkossija tuotti viisi pistettä Keski-Pohjanmaalle. Nanni paranteli samalla pe-tuloksia sekä tempauksessa, että yhteistuloksessa niin naisissa, kuin kakskolmosissa. Rebekan eilinen tulos oli 66+78=144 kg.

Ja onhan se pe tuo työntuloskin tähän naisten uuteen superiin.

021.jpg

038.jpg

027.jpg

Keski-Suomi voitti käsittääkseni nyt ensimmäisen kerran naisten piiriottelun ja tuo kuvassa oleva iloinen ryhmä oli niin kovassa iskussa eilen, että vaikka olisimme saaneet täyden joukkueen lavalle, niin voitto olisi ollut äärimmäisen vaikea saavuttaa.

099.jpg

Miesten kisa nostaja nostajalta:

Jos naisissa jäi joukkue vajaaksi pikku loukkaantumisten ja työesteiden takia, niin miesten puolella tilanne oli parempi ja punnituksessa kävi kymmenen alueemme nostajaa, joten Arttu ja Jens nostivat kansallisen kisan puolella tehden tulokset: Arttu 110 ( 60+50 / 62kg ) ja Jens 210 ( 95+115/ +105kg )

047.jpg

075.jpg

 Samin tulokset eilisessä kisassa olivat 38+47=85 kg. Tempausennätys parani kilolla, ja yht. saman verran. Kuusi onnistunutta nostoa ja sarjana viiskutonen.

053.jpg

Kuuskakkosessa kisannut Janne pisti huoltajat jännittämään tosissaan kahden ensimmäisen tempauksen epäonnistuessa, mutta kolmannella homma toimi ja työntö hoituikin varmoin ottein. Viisi pinnaa varmistui tuloksella 110 kiloa ( 47+63 )

045.jpg

Sami hoiteli kuusysistä täydet pinnat Koopeelle vuoden parhaalla tuloksellaan 235 kg ( 107+128 ) Seuraavan kerran Ästee nähtäneen kisalavalla Aprillipäivänä Tampereella opiskelijoiden SM-mittelöissä.

050.jpg

Eetu lähti seiskaseiskassa ( bw 72,45 ) hakemaan kovaa 200 kilon yhteistulosta siinä myös onnistuen. Kaikki omat ennätykset kohenivat kisan aikana ja ovat nyt 90+111=201 kg. Valmentaja Miika ei kisaan mukaan päässyt, mutta kirjalliset lämmittelyohjeet toimivat hyvin.

060.jpg

Myös Renen kisapäivä sujui ennätyksiä parannellen. Tempausavaus piti parsia, mutta sen jälkeen kaikki viisi nosto onnistuivat ja viimeisellä työnnössä noussut 135 kiloa oli komeaa katseltavaa. Samalla myös yhteistulosrekka koheni lukemiin 230. Satasen kisatempaus nähtäneen Reneltä toivottavasti jo Pääsiäismaanantaina Raution kansallissa.

074.jpg

Ysinelosessa viisi pistettä joukkueellemme saalisti Samu. Samun tempausennätys siirtyi kisassa uudelle kymmenluvulle ollen nyt sata ja kymppi päälle. Työnnössä 140 kiloa vei miehen komeasti vedon jälkeen  selälleen lavalle, mutta tilanne oli miehellä täysin hallinnassa. Suorille käsille Samu nosti helpon näköisesti 133 kiloa.

067.jpg

Taktisista syistä satavitosissa ( bw 95,61 ) eilen nostanut Jere onnistui kisassaan lähes täydellisesti. Tempaamalla rautaa nousi oma ennätys 115 kiloa ja kun työntötulos oli 140 kiloa, niin myös vuonna 2015 nostettu yht. rekka parani viidellä kilolla eilen.

079.jpg

Joukkueen ankkurina superissa ensimmäisen kisansa käynyt Jani ei muille mahdollisuuksia antanut. Tempaus jäi tällä kertaa alkupainoihin 135 kiloa. Työntäen rautaa Jani nosti 170 kiloa. Oma rekkarauta 177 kiloa meni takaa yli samaan tapaan kuin Rovaniemen SM-lavalla jokunen viikko sitten ja Juha Roukalan tämän sarjan miesten pe ( 175 ) jäi vielä voimaan. Jani palkittiin sarjavoiton lisäksi myös kisojen parhaana miesnostaja.

089.jpg

117.jpg

Kisan kaikki tulokset liiton sivuilta:

Lisäkuvia ja muutama video tulossa katseltaviksi tämän illan aikana.