..sillä huomenna rymistellään tosissaan sekä Rovaniemellä, että Oulussa. Kisailijat lähtee Ounasvaaralle haastamaan ilman paineita Reipasta, Atleettiklubia ja Pyrintöä. Joukkueessamme nostavat: Anna-Maria, Rene, Eetu, Jere, Johannes ja Sami. Tuomarinamme matkassa Mikko. Pirjo edustaa kisassa SPNL:a toimiessaan Juryn jäsenenä. Valmentajien/huoltajien matkassa oleva ryhmä takaa sen että omien nostajien suoritukset eivät varmasti jää vaille kannustusta.

Nelossija on todennäköinen, mutta toteutuessaan se ei todellakaan tarkoita viimeistä sijaa. Ellet tule huomenna Voimapajalle kisaa seuraamaan, niin voit katsella kisan kulkua tästä linkistä klo 12 alkaen.

Oulussa 50 Lundin kisa.

Oulussa huomenna kisalavalla peräti kymmenen Junkkarinostajaa: Miro, Arttu, Helmi, Jannex2, Anne, Mari, Ben, Olli ja Jani. RK:sta tässä viimeisessä Lundin nimikkokisassa lavalla Rebekka ja Hanski.

Aiheeseen liittyen posti toi eilen sopivasti kortin jossa on Oulun Pyrinnön menestynein nostaja kautta aikojen. Karoliina on myös yksi Tatun Tuopilla palkituista.

001.jpg