Tammikuun kisojen jälkeen K-P:n painonnostotilastot näyttävät tältä:  Lähes sama järjestys kuin pm-nostojen tulosluettelossa. 41 nostajaa on nyt tehnyt tuloksen vähintään pk-tasolla. Lunastettuja lisenssejä on toki liki kuusikymmentä liiton rekisterin mukaan.

Sinclair tilastoa en vielä tehnyt, koska noissa tammikuun tuloksissa on käytetty vanhan Olympiadin laskentamallia ja ne pitänee muuttaa uuteen kuosiin. Infoa asiasta.  Tampereen Pyrinnön laskuri on ajantasalla, jos haluat käydä katsomassa paljonko pisteitä kasasit viime kuun kisoissa. Pääsääntöisesti suunta oli laskeva.

Tietoa laskurista:
Laskuri laskee pisteet 20.1.2017 päivitetyillä kertoimilla, jotka ovat voimassa 1.1.2017-31.12.2020. Sinclair-kerroin lasketaan IWF:n sivuilta löytyvällä kaavalla laskureissa pisteet sekä tulos ja sen tarkkaa arvoa käytetään laskuissa. Laskurissa paino Sinclair-kerroin on pisteiden ja painon osamäärä, mutta sitä ei käytetä em. laskurin laskuissa. Painorajoina kertoimelle 1 käytetään Sinclair-kerroinkaavan B:n arvoa, joka on naisilla 153.655 kg ja miehillä 175.508 kg. Sinclair-pisteet on pyöristetään IWF:n sivujen esimerkin perusteella kolmen desimaalin tarkkuudelle. Tuloslaskuri taas pyöristää tuloksen kilon tarkkuudella aina ylöspäin, jolloin tulokseksi siis saadaan se kilomäärä, joka on vähintään tehtävä ko. Sinclair-pistemäärän saavuttamiseksi. Paino lasketaan kahden desimaalin tarkkuudella normaaleilla pyöristyssäännöillä. Jos laskurit toimivat mielestäsi jossain kohdassa väärin, niin kerro ihmeessä siitä eteenpäin!

Simppeli homma. Ja edelleenkin pätee sääntö, mitä vähemmän painat ja enemmän nostat sitä paremmat pisteet saat.

Pirjolla on tänään kisapäivä Tampereella ja toivotan hyvää kisapäivää Pirrelle. Mileltä oli lähtenyt kymppi mukavasti eilen polven päältä Tallinnassa ja siitä on kuvaa Instagrammissa.