Toivottavasti Parkanossa nähdään kalajokisten seurojen nostajien ( ja muidenkin ) toimesta yhtä iloisia ilmeitä suorituksien aikana kuin tuolla kuvassa olevalla kiinalaisella punttilehmällä. Tuossahan olisi ideaa vaikka kisamaskotiksi. Voimaa maidosta ja maitotuotteista.

001.jpg

Kisoihin on ilmoittautunut huomattavasti suurempi määrä nostajia kuin viime vuonna, 106 on hyvä määrä, mutta kyllä parisataa nostajaakin ehtisi kisata viikonlopun aikana. Parkanossa varsinkin on panostettu kotikisoihin ja nostajia sieltä on mukana yli kaksikymmentä. Tuleva tapahtuma on myös osa valtakunnallista Junior-Cup kisaa josta lisätietoa SPNL:n sivuilta.

RK:n väreissä omia koulujaan ja kuntiaan edustavat Sami ja Vilma Sievistä, Eerika ja Jimi Vetelistä ja Varpu Ylivieskasta. Jimin kisapäivä on sunnuntai, muut ovat lavalla lauantaina.

Kalajokisia nostajia kisoihin osallistuu tasan kymmenen. Lauantaina nostavat Junkkarien uudet tytöt Ellen ja Elisa ensimmäiset isot kisansa ja kokemusta tyttöjen kisassa edustaa Helmi. Ensimmäisen kisapäivän viimeisessä painoluokassa ( p50 ) on mukana KJ:n Kähtävän Janne.

Sunnuntaina lavalla Jäppisen Arttu ( KJ ) sarjassa 56 kiloa. Sarjaa ylempänä Junkkareiden Joonas Nauha ja PPK:n Tomi. Kuusysissä nähdään mukana Pohjois-Pohjanmaan Karhujen Eetu. Seiskaseiskaan ovat vielä ilmoittautuneet Junkkari-nostajat Joonas Laurila ja Joel Salmela.