..takaisin filatelian maailmaan. Kiinasta löytyy paljon riskejä tyttöjä ja myöskin poikia. Yksi heistä täyttää tänään 27-vuotta, nimittäin Liu Chunhong. Olympiavoittaja sekä Ateenasta, että Pekingistä sarjasta 69 kiloa. Wikipedia kertoi tyttösen etukyykkyrekaksi 200 kiloa ja takakyykyn parhaista parhain  oli 230 kg. Työntö pukeilta sataseiskavitonen. Hyvät ovat olleet treeniohjelmat ja muut valmennusmetodit.

Postimerkkiarkkiin nostaja on päässyt kotimaassaan ja tavalliseen merkkiin sekä Somaliassa, että Guinea-Bissaussa. Näissä ns. kehitysmaissa postimerkkejä valmistetaan ihan kaupallisessa tarkoituksessa myyntiin sellaisenaan ja niitä tuskin koskaan löytää kirjeistä ja korteista.

Tuo kymmenen merkin sarja on itsellenikin arvoitus. Australiasta sen hommasin. Merkin nimellisarvo on yksi dollari, mutta mistään ei ilmene minkämaalainen merkki se on. Todennäköisesti kyseessä ei olekkaan oikea postimerkki, vaan ns. kirjeensulkijamerkki.

Ja käydään vielä lopuksi katsomassa Singaporessa kuinka siellä nosti tänään 19-vuotta täyttävä Tian Yuan. Marraskuun maailmanmestari Pariisista naisten nelikasista.