Ennätyksethän ovat lajimme yksi suola ja mauste, eikä ilman niitä jääty tänäänkään Raution piirikunnallisissa nostoissa jotka aloitettiin palkitsemalla SM-nostoissa Tampereella menestyneet urheilijamme.

Kisalavalla parasta antia tarjosi Antti työntäen oman rekkansa 108 kiloa sarjaan 69kg. Temmaten Ana selvitti vakioromut, eli 83. Itse päädyin tuohon samaan kilomäärään, eli oman rekkani tein minäkin M-nelosiin. Työntö jäi vitosen päähän satkusta, eli ysiviiteen ja satayks palkitsi minut kivasti kipeällä reisilihaksella, mutta on siinä ollut hevosenpään kokoisia mustelmia ennenkin. Kisasarjani oli muuten kasiviis.

Lapin lennostosta paikalle kiitänyt Jaakko voimaili seiskaseiskaan yllättävän hyvät raudat ilman varsinaista harjoittelua, eli 77+100.

Viimeinen mainitsemisen arvoinen enkka tulee siitä, että kisassa oli mukana vain kolme ( 3 ) nostajaa, eli vähemmän kuin seuramme järjestämissä punttikarkeloissa ikuna. Toivottavasti määrä kymmenkertaistuu Pitkänäperjantaina jolloin piirimme veteraanit kamppailevat pm-mitskuista samalla kun muut alueemme nostajat mittelevät voimiaan rautaa vastaan pk-tasolla.