Lomalla jäi painonnoston seuraaminen livenä vähälle. Yksi nostaja sentään löytyi seinäjulisteesta:Loman aikana Punttimaljapysti oli matkannut kivikirkolle. Molemmat porukat olivat kyllä kovia, mutta Junkkarit tällä kertaa aika selvin kiloin edellä. Useat omat ennätykset ja nostetut pe-raudat kertovat kaikkien kovasta asenteesta kisassa. Omaa mieltä kylmänä talvipäivänä näin jälkikäteen nähtynä lämmitti mm. tämä:

Milko ja Jani kävivät Juudean mailla. Jani hyvää oppia hakemassa "isoilta lavoilta" ja Mile hyvästelemässä arvokisat 20-vuotisissa.

Liitto sai uuden puheenjohtajan Kimmo Kuukasjärvestä ensi vuodelle ja toivottavasti uusi pj. tuo uusia raikkaita tuulia lajimme pariin.

Eki lähtee Cupin loppukisaan mukavasti kuutossijalta ja Miika ja Mile ratkaisevat keskenään Suomen parhaan miesnostajan tittelin kohtalon ensi lauantaina Kankaanpäässä. Antti löytyy sijalta kymmenen ja Sami paikalta 13. Seitsemän parasta siis loppukisaan.

Piiriennätyksiä tehtiin tosiaan kuuden nostajan voimin toissa lauantain kisassa. Minna paransi kaikkia ennätyksiään 23-v / 69kg sarjassa tuloksin 70+83=153kg Lisäksi tempaus sivuaa Pirren naisten pe-tulosta. Rebekka kirjautti kuusi pe-listausta uusiksi 17- 20- ja 23v- superin sarjoihin tempauksessa ( 55 ) ja yhteistuloksessa ( 115 ) Kuusvitosen työnnöllä olisi auennut paikka naisten SM-lavalle, jonne muuten itsensä nosti Junkkari-Hanna sarjassa 63kg.

Rene teki ensimmäisen ( vai tekikö kaksikin ) pe-tuloksensa, mutta tuskinpa viimeistään sarjassa 56kg / 23v. työnnössä. 82 kiloa on ihan komea romu nuorelta SM-rajan tavoittelijalta. Samilla oli täydellinen tempauspäivä ( 106 ja 108 ) ja Heikin satavitonen katosi viimeinkin miesten kuusysin piikkipaikalta. Miika osoitti kovan kuntonsa säilyneen ja miesten pe-raudat tempauksessa sarjassa 94kg ovat nyt 153 ja yhteistulos meni myös eteenpäin neljä kiloa. ( 346 ) 201 työntäen olisi ollut ihan huippujuttu, mutta saa sen Kankaanpäässäkin nostaa. :-)

Keijo jatkoi ennätystehtailuaan, vaikka olkapää oikkuileekin. Vuoden alussa ikäryhmä vaihtuu nelivitosiin, nyt nelikymppisten sarjan 94 kiloa tempausrekka meni yli sadan kilon ( 101 ) Pirjo onnistui viimeinkin 130 kilon tavoitteessaan myös tälle vuodelle. Työnnössä ja yhteistuloksessa Pulkkisten Pirre sivusi omia pe-rautojaan. Pate joukkueen ankkurina teki oman  porukkamme kovimmat kilot, niinkuin pitikin.

Kaiken kaikkiaan RK-laisia oli lavalla kisapäivänä 12. Jenna jatkoi SM-rajan metsästystä. Aleksi työnsi kuuskymppisen kisalavalla ensimmäistä kertaa. Hanski paikkasi Jaakon poissaolon keskisarjoissa ja pelasti Kisailijoille täyden joukkueen. Sakke nosti tasaisen varmasti 70+105 ja Jukka tempaisi oman veteraani-rekkansa 76 kiloa ja työntäenkin nousivat mukavat tasakilot. Ekille alkoi viimeinen kisakuukausi nuorten sarjoissa tuloksilla 61+75.

Täytynee lähteä itsekin salille ja nyt jos jaksoit lukea koko kirjoituksen, niin ehtinet myös kommentoida. Vai lukiko kukaan? :-)